Haberler

Kahta'da Düzenlenen Programda Halka AK Parti'nin Hizmetleri

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı ve Kahta Belediyesi tarafından düzenlenen ortak programda vatandaşlara ilçede yapılan hizmetler anlatıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı ve Kahta Belediyesi tarafından düzenlenen ortak programda vatandaşlara ilçede yapılan hizmetler anlatıldı.

Kahta Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, AK Parti'nin bazı İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Encümenleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı Yaptı. Turanlı konuşmasında AK Parti olarak ilçede seçimler öncesinde yapılan çalışmalar ve seçimlerde elde edilen başarıdan bahsetti.

Kahta'da muhalefetin de kalmadığına değinen Turanlı, "Kahta'da muhalefet kalmadı. Herkes AK Parti'ye katıldı. Katılmayanları da partimize davet ediyoruz. Biz tabii ki herkesi kucaklayacağız ama AK Partiye katılanları da parti binamıza bekliyoruz. AK Parti adına açıklama yapanlar AK Partiye katıldıklarını söylüyorlar ama ne yazık ki onlar halen ne AK Parti'ye üye oldular ne de AK Parti İlçe Başkanlığına geldiler. AK Partiye katılanlar AK Parti için çalışır, AK Partiye gelip hiç olmazsa bir çay içerler. Orası kimsenin babasının partisi değildir. Biz herkesi bizimle birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Halkımızla birlikte çok büyük başarılar elde ettik. Önümüzdeki seçimlerde de bunu en iyi şekilde yapacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

İl Genel Meclisi Üyeleri adına konuşmayı, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet Can Erdoğan yaptı. Erdoğan konuşmasında, İl Genel Meclisi'nin yaptığı hizmetleri anlattı. Birçok köy yolunun asfaltlandığını ifade eden Erdoğan, içme suyu, kanalizasyon, köy konakları, taziye evleri, köylerdeki parke taşı döşeme çalışmaları, çocuk oyun alanları ile okul, cami gibi kurumların onarımı için verilen desteğe değindi.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise, slayt gösterisi eşliğinde ilçede yapılan hizmetlere değindi. 2009 yılından itibaren yapılan hizmetleri detaylı bir şekilde aktaran Turanlı, " Kahta'ya yeni ve modern bir belediye binası kazandırdık. Otogarımız yapılıyor. Birçok yolumuzda alt yapı ve üst yapı tamamen bitmiş durumda. Birçok yerde kilitli parke taşı, beton asfalt ve sathi asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Mustafa Kemal Caddesi'ni yeniden yaparak ilçemize güzel bir görünüm kazandırdık. Eski briketçileri şehrin dışına taşıyarak yerine yarı olimpik havuzlu sosyal donatılı bir park yapıyoruz. İki ay içinde bitirmeyi hedefliyoruz. SODES projesi kapsamında Belediyemizin eski binası okuma salonuna çevrildi. Şu anda orada maddi durumu yetersiz 700 öğrenciye ders veriliyor. İnsanlarımızın dinlenebilmesi için parklar yaptık. Şehir içi ulaşımı için 10 adet 52 kişilik ve engellilere uyumlu minibüs aldık. Doğalgaz çalışmaları devam ediyor" şeklinde konuştu.

Program, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'nın AK Parti hükümetiyle birlikte gelen çözüm sürecinin, bölgeye katacağı olumlu şeyleri aktarmasının ardından sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Adıyaman Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title