Haberler

Kahta Beşir Derneği Yapılan Yardımları Anlattı

Beşir Derneğinin Adıyaman’ın Kahta İlçe Temsilcisi Mehmet Can, dünyanın 55 ülkesi, Türkiye’nin 243 noktasında Ramazan ayında da yardımların sürdürüldüğünü kaydetti.

Beşir Derneğinin Adıyaman'ın Kahta İlçe Temsilcisi Mehmet Can, dünyanın 55 ülkesi, Türkiye'nin 243 noktasında Ramazan ayında da yardımların sürdürüldüğünü kaydetti.

Kahta İlçe Beşir Derneği Temsilcisi Mehmet Can, Ramazan ayında da dünyanın 55 ülkesinde, Türkiye'nin 243 noktasında mahzun ve mahcup gönüllere ulaşma gayreti içerisinde oldukları belirtti. Hayır işlerinin yaygınlaşması için dünyanın her yerinde din, dil ve ırk gözetmeksizin hizmeti gaye edindiklerini ifade eden Can, "Bir Ramazan daha bitmek üzere. Bir sonraki Ramazanlara kavuşabilecek miyiz, bu güzel günleri bir daha yaşayabilir miyiz düşüncesiyle Ramazan boyu Kahta İlçe Beşir Derneği Temsilciliği olarak yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verdik. Suriyeli aileler dahil 485 aileye kumanya yardımında bulunup, 25 yetim çocuğu giydirdik. Yardıma muhtaç aileleri insani yardım ulaştırmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Türkiye Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title