Haberler

Kahta Belediyesinin Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediyesi kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İlçenin estetik bir görünüme kavuşması için kaldırımı olmayan cadde ve sokaklardaki çalışmalarına hız verdiği söyledi.

Başkan Toprak, bozulan kaldırımların onarıldığını, kaldırımı olmayan cadde ve sokaklarda ise kaldırım çalışmalarının süratli bir şekilde yapıldığı belirterek, İlçenin estetiğine yakışan hizmet kalitesini ortaya koymak adına belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalıştığını kaydetti.

Başkan Toprak, "Kaldırımlar bir şehrin görsel anlamdaki en büyük zenginliklerindendir. Özellikle kenar mahallelerde birçok sokakta kaldırımların olmadığını tespit ederek çalışma başlatıyor, bir yandan da deforme olan kaldırımları yeniliyoruz. Ekiplerimiz yürüttükleri çalışma ile özellikle öğrencilerimizin rahat etmelerini sağlayacaklar. Daha temiz ve güzel bir Kahta için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Toprak Adıyaman Kahta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title