Haberler

Kahramanmaraş Uyuşturucu Bağımlısı Oğullarının Tedavi Edilmesini İstiyorlar

Uyuşturucu bağımlısı oğullarının tedavi edilmesini istiyorlarKahramanmaraş'ta işsiz 3 çocuk sahibi 47 yaşındaki Durdu Mehmet ve Duran Balcı çifti, 2 yıldır uyuşturucu kullanan amatör müzisyen oğulları 24 yaşındaki Suat Balcı'nın tedavi edilmesi için yetkililerden yardım istedi.

Uyuşturucu bağımlısı oğullarının tedavi edilmesini istiyorlar

Kahramanmaraş'ta işsiz 3 çocuk sahibi 47 yaşındaki Durdu Mehmet ve Duran Balcı çifti, 2 yıldır uyuşturucu kullanan amatör müzisyen oğulları 24 yaşındaki Suat Balcı'nın tedavi edilmesi için yetkililerden yardım istedi.

Yahya Kemal Mahallesi'nde yaşayan Durdu Mehmet ve Duran Balcı çiftinin en büyük oulları Suat Balcı, iddiaya göre 2 yıl önce eroin kullanmaya başladı. Balcı çifti, zamanla bağımlı hale gelen ve eroin parası için kendilerini döven çocukları Suat'ın tedavi edilerek uyuşturucudan kurtarılmasını istedi. Gözyaşı döken Anne Duran Balcı, evli 1 çocuk babası oğulları Suat'ın, evindeki eşyaları da satıp uyuşturucu aldığını belirterek, "Çok zor durumdayız. Uyuşturucu parası için bize saldırıyor. Babayı dövüyor, benim üstüme geliyor. Tek istediğim oğlum kurtulsun. Ben başka bir şey istemiyorum" dedi.

'EVİNDEKİ EŞYALARIN HEPSİNİ SATTI'

Baba Durdu Mehmet Balcı ise, çalışan diğer 2 oğlunun kazandıklarıyla ev geçindirdiğini ifade ederek, uyuşturucuya para yetiştiremediklerini anlattı. Balcı, şunları söyledi:

"2 yıl önce Suat'ı evlendirdim. Evlendikten sonra uyuşturucuya düştü. Evinde bir tane eşya koymadı. Hepsini sattı sattı içti. Yani şimdi biz buna para yetiştiremiyoruz. Tedavi edilmesini istiyoruz.

'TEDAVİME YARDIMCI OLSUNLAR'

Uyuşturucudan kurtulmak istediğini söyleyen Suat Balcı da, kiriz dönemlerinde gözünün birşey görmediğini kaydederek, "Bırakmayı da çok istiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum. Benim tedavi olmama yardımcı olsunlar. Tedavi olduktan sonra bir iş imkanı da sağlarlarsa sevinirim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Mehmet Balcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title