Haberler

Kahramanmaraş Tekniker Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Kahramanmaraş'ta 3 yıl önce boşandığı eşi N.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürerek tartıştığı Sütçü İmam Üniversitesi'nde inşaat teknikeri, 45 yaşındaki Fatih Mehmet Diş'i tüfekle öldüren mermer ustası 39 yaşındaki Murat E. ve arkadaşı Niyazi Ş. adliyeye sevk edildi.

Kahramanmaraş'ta 3 yıl önce boşandığı eşi N.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürerek tartıştığı Sütçü İmam Üniversitesi'nde inşaat teknikeri, 45 yaşındaki Fatih Mehmet Diş'i tüfekle öldüren mermer ustası 39 yaşındaki Murat E. ve arkadaşı Niyazi Ş. adliyeye sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde meydana geldi. Mermer ustası Murat E., 3 yıl önce boşandığı eşi N.D.'nin 41'inci Sokak'taki evine gitti. Murat E., burada karşılaştığı N.D. ile aynı apartmanda oturan ve aralarında ilişki bulunduğunu öne sürdüğü Sütçü İmam Üniversitesi'nde inşaat teknikeri Fatih Mehmet Diş ile tartıştı. Murat E., tartışma sırasında yanındaki tüfekle Diş'e ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Fatih Mehmet Diş yaralanırken, Murat E. ve kendisine yardım ettiği iddia edilen arkadaşı Niyazi Ş. kaçtı.

İhbar üzerine sevk edilen ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürülen Fatih Mehmet Diş, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası Fatih Mehmet Diş'in cenazesi, otopsi için morga konuldu. İhbar üzerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat E. ile Niyazi Ş.'nin kaçabileceği bütün yolları kapattı. Polisler, cinayet şüphelisi Murat E. ile Niyazi Ş.'yi Şazibey Mahallesi'nde kısa süreli kovalamaca sonucu yakaladı. Olayda kullanılan tüfeğe el koyan polisler, şüphelileri gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerden Murat E., Fatih Mehmet Diş'in boşandığı eşi N.D.'nin evine girerken gördüğünü ve kendisini tahrik ettiği için ateş ettiğini söylediği belirtildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Murat E. ve arkadaşı Niyazi Ş., hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan evli ve 3 çocuk babası Fatih Mehmet Diş'in cenazesi ise öğle vakti Ulucami'de kılınan namazın ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sütçü İmam Üniversitesi Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title