Haberler

Kahramanmaraş'taki Trafik Kazası

Göksun ilçesinde otomobille kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden anne, oğlu ve kızının cenazesi yan yana defnedildi.

Göksun ilçesinde otomobille kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden anne, oğlu ve kızının cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.

Göksun-Kahramanmaraş karayolunun 12. kilometresindeki Püren mevkisinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden anne Gülkız Özdemir ile oğlu Fazlı Özdemir ve kızı Hatice Doğan'ın cenazeleri Göksun Devlet Hastanesi morgundan alınarak ailenin Elbistan ilçesi Esentepe Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Anne, oğlu ve kızının cenazesi, Yeşilova Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Elbistan Mezarlığındaki aile kabristanına yan yana defnedildi.

Cenaze töreninde ailenin yakınları ve cenazeye katılanların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Olayın geçmişi

Fazlı Özdemir yönetimindeki 46 D 0458 plakalı otomobil, Göksun-Kahramanmaraş karayolunun 12. kilometresindeki Püren mevkisinde, karşı yönden gelen Ahmet Özdemir'in kullandığı 46 U 1195 plakalı kamyonla çarpışmış, kazada, otomobil sürücüsü Özdemir ile annesi Gülkız Özdemir olay yerinde, Hatice Doğan ise Göksun Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş hatice doğan Elbistan göksun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title