Haberler

Kahramanmaraş'ta Kısa Kısa

Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Nevruz dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Nevruz dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Taşhan, mesajında bahar bayramı olarak kutlanan Nevruz'un coşku, sevinç, paylaşım, dostluk, birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu anımsattı.

Nevruz'un geçmişten bu yana coşkuyla kutlanan bir bayram olduğuna değinen Taşhan, toplumun bütün kesimlerinin bu güzel günü istismar etmek isteyenlere fırsat vermemesi gerektiğini kaydetti.

Taşhan, Nevruz'un amacına uygun mutlu bir şekilde barış ve kardeşlik duyguları içerisinde kutlanması dileğinde bulundu.

- Türkoğlu'nda Yaşlılar Haftası etkinliği

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Türkoğlu Belediyesi ekipleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Türkoğlu ilçesinde yaşayan 124 yaşındaki Mehmet Tatar ve 119 yaşındaki Fatma Solmaz'ı ziyaret etti.

Halk Sağlığı Şube Müdürü Dr. Can Arıkan ziyarette, Tatar ve Solmaz'ı sağlık kontrolünden geçirdi.

Arıkan, ziyarette yaptığı açıklamada, yaşlı insanların geçmiş ve gelecek arasında köprü vazifesi gördüğünü onların geçmişteki deneyimlerinden olumlu yönde yaralanmak gerektiğini belirterek yaşlı kişileri evlerinde ziyaret edip görüşme fırsatı bulduklarını belirtti.

Belediye Halkla ilişkiler sorumlusu Tülay Kızıl da, bireylerin toplumla bütünleşmesi gerektiğini ifade etti.

- Elbistan'da köy yollarında inceleme

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Esin, Elbistan ilçesine bağlı Karahüyük grup köy yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.

Karahüyük grup köy yolunun 10 kilometrelik bölümünde süren yol yapım çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Esin'e, Elbistan İlçe Özel İdare Müdürü Meksen Akgün, Köy Hizmetleri Bakımevi Şefi Halis Etin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Demir ve Sırrı Demir eşlik etti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Taşhan Kahramanmaraş Elbistan Türkoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title