Haberler

Kahramanmaraş'ta Jeotermal Çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şifa kaynağı ve önemli bir sağlık beldesi Ilıca’da başlattığı jeotermal çalışmalarda sıcak suya ulaştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şifa kaynağı ve önemli bir sağlık beldesi Ilıca'da başlattığı jeotermal çalışmalarda sıcak suya ulaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, söz verdikleri gibi Kahramanmaraş'ı termal turizmin merkezi haline getirmek için başlattıkları çalışmaların sonuçlarını almaya başladıklarını söyledi. Ilıca Mahallesi'nde 4 farklı noktada başlattıkları sıcak su sondaj kuyusu çalışmaları sonrası yaklaşık 380 metrede 45 derece termal sıcak suya ulaştıklarını belirten Erkoç, "Yapacağımız çalışmalarla Kahramanmaraşımız hem kış hem de yaz turizminden faydalanacak. Kahramanmaraş'ı tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkararak Türkiye'nin cazibe merkezi olacak bir kenti yapmak için yoğun gayret sarfediyoruz" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş Ilıca Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title