Haberler

Kahramanmaraş'ta İnşaatta Göçük: 5 Yaralı, 3 İşçi Aranıyor

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta inşaatta yaşanan göçükte 5 işçi yaralandı. Enkaz altında kaldığı tahmin edilen 3 işçi için arama kurtarma çalışması sürüyor.

Kahramanmaraş'ta, Kahramanmaraş- Kayseri yolu Hal Kavşağı civarındaki bir inşaatta meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı. Enkaz altında kaldığı tahmin edilen 3 işçi için arama kurtarma çalışması sürüyor.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kahramanmaraş-Kayseri yolu Hal Kavşağı civarındaki bir apartman inşaatında beton dökülürken göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 5 kişi çıkartılarak ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

3 İŞÇİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bu arada göçük altında kaldığı tahmin edilen 3 işçi için itfaiye ekipleri ile AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Kayseri Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

RTE:

Olağandır, Fıtratlarında vardır, işimize devam edelim, üretim durmasın . . . . . !!!

13
4
yanıtYanıtla
Ahmet usta:

geçmiş olsun

13
0
yanıtYanıtla
çalış ve öl yada oy ver ve bedava yaşa:

Cezasızlık hukuksuzluk diz boyu kimse takmıyor ki ? Araya koyacak 50 adam bulunuyor bir yerde. . . Ama yüzbinler sokağa çıksa bağırsa o 50 adam kadar etki yaratmıyor. . Onlara hain deniliyor . . . bunların çevreyle işi yok bizi devirmeye çalışıyorlar diyorlar. . . . Yeter artık ülke zenginlere çalışır oldu gerçekten akp AŞ haline geldi . . Millet aç bıraktırılarak sözde bedava verilen 3 kuruşa muhtaç ettiriliyor ve lütuf gibi gösteriliyor. biz çalışıp kazanmak istiyoruz vede hakkımız neyse sadece onu verin bedavaya gerek yokkk

9
1
yanıtYanıtla
kur''anda hırsızl,rüşvet,zulm,israf varmı:

AL İŞTE BETONLAŞMA BELKİ İŞÇİLER TAŞERON KÖLE, SONUÇ!

8
0
yanıtYanıtla
üzülüyorum:

Akp AŞ . . pardon türkiye zarar etmesin çalışmaya devam dormak yok . . . Fıtrattta var bir piyon gitmiş ne olacak. . .

7
1
yanıtYanıtla
durust beymobilWeb@haberler.com:

Asgari ucret 1500 olursa adam nerden calacak ya 2 kisinin yaptigi isi bir kisiye yaptiracak issizlik artacak daha cok kisiye kilictaroglu yalandan 700 lira verecek yada malzemeden calacak

1
7
yanıtYanıtla
Mustafa kemal Çetin:

İnşaatlarımız daha yapım aşamasında çöküyorsa çok vahim durumdayız derim. Allah kahretsin, 21. Yüzyıldayız, ne depreme dayanıklı binalar yapabiliyoruz, ne bilgiyi, teknolojiyi kullanabiliyoruz. Bu ülkeyi geri bırakanlara, çalıp-çırpanlara lanet olsun. .

7
0
yanıtYanıtla
HIMMM:

Allah ülkemizi ve insanlarimizi kazalardan ve belalardan korusun, , , , , Amin, , ,

7
0
yanıtYanıtla
terbiyesiz:

DEPREM OLSA MİLLETİN BAŞINA ÇÖKECEKTİ NASIL İŞ YAPIYORSUNUZ

6
0
yanıtYanıtla
Musa KARATAY:

Geçmiş olsun

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title