Haberler

Kahramanmaraş Piazza'da Osmanlı Rüzgarı Esiyor

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde manevi değerler Ramazan dolayısıyla dolu dolu yaşanırken, Osmanlı Hatırası Standı’nda da nostalji rüzgarı esiyor.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde manevi değerler Ramazan dolayısıyla dolu dolu yaşanırken, Osmanlı Hatırası Standı'nda da nostalji rüzgarı esiyor.

İzmir merkezli olan Osmanlı Hatırası Fotoğraf Stüdyosu tarafından açılan stant, ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Osmanlı dönemi saray kıyafetleriyle fotoğraf çektirilen stantta ziyaretçiler istediği kostümü seçebiliyor.

Piazza ziyaretçileri, Osmanlı padişahı, cariye ve şehzade kıyafetleri, taşlarla işlemeli padişah kavuğu ve kadınların giydiği Osmanlı bindallısı gibi kıyafetleri oldukça ilgi çekici buluyor. Padişah kıyafetlerinin yanı sıra büyük bir tespih, kılıç, kamalar ve tarihi kahve fincanları da fotoğrafların aksesuarlarını oluşturuyor.

Muhteşem Yüzyıl dizinin setini andıran görüntülerin ortaya çıktığı stantta fotoğraf çektirenler hem eğleniyor hem de 7 cihana hükmeden Osmanlı Devleti'nin hatırasını yaşatmanın mutluluğunu hissediyor. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title