Haberler

Kahramanmaraş Manisa'ya Atanan Kahramanmaraş Valisi'nden Protokole İftar Yemeği

Manisa'ya atanan Kahramanmaraş Valisi'nden protokole iftar yemeğiMücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- VALİLER kararnamesiyle Manisa'ya atanan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kent protokolüne iftar yemeği verdi.

Manisa'ya atanan Kahramanmaraş Valisi'nden protokole iftar yemeği

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- VALİLER kararnamesiyle Manisa'ya atanan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kent protokolüne iftar yemeği verdi.

Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet Salonu'nda verilen iftara vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kurum müdürleri ve diğer protokol üyelerinin katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Vali Güvençer, kentten ayrılacak olmanın hüznünü yaşadığını belirterek helallik istedi. Kentte vali olarak görev yaptığı 20 ay içerisinde çalışmaları hakkında bilgi veren Güvençer, şunları söyledi:

"Elbette çok üzüldüm. Bir türlü Kahramanmaraş'tan ayrılmayı kabullenemedim doğrusunu isterseniz. Ama bu sakın yanlış anlaşılmasın. Önce takdiri ilahi, sonra da taktiri idari tecelli etti. Bu taktiri baş üstüne karşılayıp gereğini yapıyoruz. Bu asla bir itiraz, bir isyan değil ama bu sevgisiz olmuyor. Sevgi beraberinde bağlılığı getiriyor. Bağlılık ise bu tür ayrılık zamanlarında doğrusunu isterseniz, insanın içine keskin bir hançer gibi saplanıyor. Ama bu acıya, diğer pek çok sıkıntıya; milletimiz, vatanımız, görevimiz için katlandığımız gibi katlanmak durumundayız. Elbette Kahramanmaraş, Türkiye ile beraber bu kutlu yürüyüşüne devam edecek. Bizler kamu görevlisi olarak yeni görev yerimizde elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Burada bulunan ve bulunmayan arkadaşlarımın her birine teker teker hem şahsım, hem de kurumum adına çok ciddi teşekkür borçluyum. Herkesten bana olan haklarını helal etmelerini istiyorum."

Konuşmasının ardından Vali Güvençer'e bazı kurum müdürleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ZAFER BAŞDOĞAN:

BURAKIN BU LAGA LUGA İŞLERİ MEMLEKET KAN AGLIYOR EKENOMİ DİBE VURMUŞ EMEKLİLER NERDEYSE DİLENECEK DURUMA GELMİŞ İÇTE VE DIŞTA ÜLKEMİ PARÇALAMAYA ÇALIŞAN MİHRAKLAR ELERİNİ OVUŞTURUYOR GİDENE İFTAR YEMEGİ GELENE İFTAR YEMEGİ BU DEGİRMENİN SUYU NASIL DÖNÜYOR GENE BİZLER BU DEGİRMENİN SUYUNU DÖNDÜRECEGİZ YENİ EKENOMİ PAKETİNDE BİZLERİ 146 KATİRİLYONLU VERGİ BEKLİYOR VESELAM.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title