Haberler

Kahramanmaraş Hanifi Öksüz'ün Acı Günü

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz'ün babası 93 yaşındaki Hüsnü Öksüz yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz'ün babası 93 yaşındaki Hüsnü Öksüz yaşamını yitirdi. Öksüz, kılıan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

KİPAŞ Holding Kurucu Üyelerinden olan Hüsnü Öksüz, tedavi gördüğü Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Öksüz'ün ölümü başta ailesi olmak üzere iş dünyası ile KİPAŞ çalışanlarını yasa boğdu.

Hüsnü Öksüz'ün cenazesi hastane morgundan alındıktan sonra Ulu Camii'ne getirildi. Burada düzenlenen törene; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Öksüz ailesi, protokol üyeleri, sanayici ve iş adamları ile siyasi parti, STK temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Havanın yağmur olması nedeniyle törene katılanların tamamına yakını cenaze namazını cami içerisinde kıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Hanifi Öksüz babasının tabutunu omuzlayarak cenaze aracına kadar taşıdı. Hüsnü Öksüz, götürüldüğü Şeyh Adil Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Cenazenin defnedilmesinin ardından Öksüz Ailesi Gaziantep karayolu üzerindeki KİPAŞ Holding'e geçerek taziyeleri kabul etti. Öte yandan ailenin cenazeye çelenk göndermek yerine bağış yapmalarını istemesi üzerine birçok kişi Türk Eğitim Vakfı'na bağış yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sütçü İmam Üniversitesi Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title