Haberler

Aracın Çarptığı At 2 Saat Sonra Telef Oldu

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde hafif ticari aracın çarptığı at yaralandı. İhbar üzerine olay yerine veteriner gelmemesi üzerine, yaralı at 2 saat sonra telef oldu. Kaza, dün gece Göksun- Elbistan karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, 47 yaşındaki Metin Zortaş yönetimindeki 38 BM 120 plakalı hafif ticari araç, seyir halindeyken aniden yola çıkan sahipsiz ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın camları kırılırken, at şarampole düştü. Yaralanan atın tedavi edilmesi için çevredeki vatandaşlar, belediyeyi arayarak yardım istedi. Ancak belediye görevlileri olay yerine gelmedi ve at kazadan 2 saat sonra telef oldu.

Kazada şans eseri hafif ticari araçtakiler yaralanmazken, telef olan at zabıta ekipleri tarafından iş makinesi yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Zabıta telef olan atın iş makinesiyle götürülmesini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Elbistan Göksun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title