Haberler

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne 26 Araç Tahsis Edildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne 26 araç tahsisi yapıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne 26 araç tahsisi yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende, 16 hafif ticari araç, 3 otomobil, bir personel taşıyıcı zırhlı otobüs, 1 TOMA, 3 motosiklet ve 2 shortland tipi araç tahsisi gerçekleştirildi.

Törende, Sacaklızede Vakfı Başkanı Ali Demirdöven'in duası ve kurban kesilmesinin ardından kurdele kesildi.

Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, bu yıl Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bünyesine 40 araçla vatandaşların huzuru için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat esasında çalıştıklarını dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü araç filosuna yeni 26 araç daha katıldı. Bu yıl içerisinde toplamda 40 araçla müdürlüğü araç filomuz büyüdü. Bu araçlardan 5'i resmi ekipler amirliğine verilecek. Bu 5 araç sayesinde kent merkezindeki asayişe daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu araçlarla vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Törene, Emniyet ve Asayiş Derneği Başkanı Ali Cilve, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Abdulhamithan Camii Vakfı Başkanı Ömer Faruk Şirikçi ve Emniyet Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Servet Yılmaz Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title