Haberler

Kahramanmaraş - Baraj Göletinde Boğuldu, Yakınları Seminerdeki Dalgıçlara Tepki Gösterdi

Kahramanmaraş'ta ailesiyle piknik yapmak için gittiği Kılavuzlu Baraj göletine giren 46 yaşındaki Mehmet Ceylan boğularak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta ailesiyle piknik yapmak için gittiği Kılavuzlu Baraj göletine giren 46 yaşındaki Mehmet Ceylan boğularak hayatını kaybetti. Yakınları, eğitim semineri için Mersin'de bulunan ve 3.5 saat sonra geldikleri baraj göletinde Ceylan'ın cesedini çıkaran kentin tek dalgıç ekibi itfaiyeye tepki gösterdi.

Olay, akşam saatlerinde kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Hasancıklı Mahallesi yakınlarındaki Kılavuzlu Barajı'nda meydana geldi. Servis şoförlüğü yapan 3 çocuk babası Mehmet Ceylan, sabah saatlerinde piknik yapmak amacıyla ailesiyle Kılavuzlu Barajı kıyısına geldi. Ceylan, akşam saatlerinde serinlemek amacıyla girdiği gölette, bir süre sonra çırpındıktan sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve jandarmalar, durumu kentin tek dalgıç ekibinin bulunduğu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yardım istedi.

YAKINLARI İLE İTFAİYE ERİ ARASINDA GERGİNLİK

İtfaiye Daire Başkanlığı, eğitim semineri için Mersin'de bulunan dalgıç erlerini arayarak kente dönmelerini istedi. Bu sırada Ceylan'ın sinir krizi geçiren yakınları ile olay yerindeki itfaiye ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Mehmet Ceylan'ın ağabeyi Ramazan Ceylan, dalgıç ekiplerinin geç gelmesine tepki göstererek, şöyle dedi:

"Kocaman Kahramanmaraş, büyükşehir olmasına rağmen saat 19.00'dan beri yok. Dalgıç, Adana'dan geliyor. Kardeşim ailesiyle sabahleyin buraya pikniğe gelmiş. Ben saat 9-10 gibi telefonla görüştüm, saat 23 olmuş hala ekip yok. Dalgıçlar Adana'ya mı, İskenderun'a mı eğitime gitmişler. Allah ıslah eylesin."

KENTİN TEK DALGIÇ EKİBİ 3.5 SAATTE GELDİ

Kentin tek dalgıç ekibi, yaklaşık 3.5 saat sonra geldiği gölete girerek 5 dakikada kıyaya 10 metre uzaklıkta Ceylan'ın cansız bedenine ulaştı. Kıyaya çıkarılan ve yakınlarının nabzı var dediklerini öne sürdükleri Ceylan'a, olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlileri tarafından bir süre kalp masajı yapıldı. Öldüğü belirlenen Ceylan'ın cesedi, ambulansla Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Ceylan'ın yakınları, olay yerinde ve hastanede sinir krizi geçirdi. Olayla İlgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Ceylan Kahramanmaraş Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title