Haberler

Kahraman ve Yıldırım, Nikah Şahidi Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti TBMM Grup Amiri Halil Ergen'in kızı Şeyma Ergen ile Tuğberk Karaman'ın nikah töreni Kahraman ve Yıldırım nikah şahidi oldu Başbakan Binali Yıldırım'ın çıkışı ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirmesi Kahraman ve Yıldırım nikah şahidi oldu TBMM Başkanı Kahraman ile Başbakan Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Amiri Ergen'in kızına nikah şahitliği yaptı TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Amiri Halil Ergen'in kızı Şeyma Ergen ile Tuğberk Karaman'ın nikah töreninde şahitlik yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ak Parti TBMM Grup Amiri Halil Ergen'in kızı Şeyma Ergen ile Tuğberk Karaman'ın nikah töreni

Kahraman ve Yıldırım nikah şahidi oldu

Başbakan Binali Yıldırım'ın çıkışı ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirmesi Kahraman ve Yıldırım nikah şahidi oldu

TBMM Başkanı Kahraman ile Başbakan Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Amiri Ergen'in kızına nikah şahitliği yaptı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Amiri Halil Ergen'in kızı Şeyma Ergen ile Tuğberk Karaman'ın nikah töreninde şahitlik yaptı.

Başbakan Yıldırım, Çukurambar'daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitlerini Meclis Başkanı Kahraman ve Başbakan Yıldırım yaptı. Törende, "Mutlu olmanın 'evet' demekten geçtiğini" söyleyen Yıldırım, genç çifte mutluluklar diledi.

Nikaha, çok sayıda milletvekili ve davetli katıldı.

Yıldırım, çıkışta kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Kahraman Binali Yıldırım Halil Ergen AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title