Haberler

Kahad'dan Sağlık Lisesinde Kutlu Doğum Etkinliği

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kahta Hafızları ve Kuran Gönüllüleri (KAHAD) ile Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ortaklaşa Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kahta Hafızları ve Kuran Gönüllüleri (KAHAD) ile Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ortaklaşa Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

KAHAD ile Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Lisesi'nin ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliği Mustafa Yardımcı Anadolu Sağlık Lisesi'nde gerçekleşti. Program KAHAD Başkanı Bilal Demir'in okumuş olduğu Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.

Kutlu Doğum Haftasının önemine vurgu yapan Kuran Kursu Hocası Mehmet Emin Tank, "Peygamber (SAV) Efendimizi anlatmak için bütün denizler mürekkep, bütün insanlar katip, bütün ağaçlar kağıt ile kalem olsa yetersiz kalır. Çünkü insanlığın yaratılışından bu yana Hz. Muhammed'in nuru aydınlattı. Kıyamete kadar devam edecektir. Biz ancak Peygamber Efendimizi anlatarak, yaşayarak kendi sözlerimizi, kendi hayatımızı güzelleştirebiliriz. Onu övmek konusunda elbette ki yetersiz kalırız" dedi.

Öğrencilerinde şiirler okuduğu program KAHAD üyelerinin okumuş olduğu ilahi ve ezgiler ile sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yardımcı Adıyaman Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title