Haberler

KAHAD'dan Bayram Yardımı

Güncelleme:

KAHAD, Kahta'da yaşayan kimsesiz, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi 50 çocuğa bayram kıyafeti yardımında bulunuldu.

Kahta Hafızları ve Kuran Gönülleri Derneği (KAHAD) tarafından Kahta'da yaşayan kimsesiz, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi 50 çocuğa bayram kıyafeti yardımında bulunuldu.

KAHAD Başkanı Hafız Bilal Demir yaptığı açıklamada, dernek olarak kültürel etkinlikler, eğitim amaçlı kurslar yapmakla birlikte imkanlar nispetinde Kahta'daki kimsesiz yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımları yapıldığını belirtti.

Başkan Demir, "Bize intikal edilen tüm yardım taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Kahta'da yaşayan, yardıma muhtaç ailelerimize yapılan bu yardım çalışmalarıyla her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız eğitim kurslarından sonra giyim yardımında Kahtamızda kimsesiz, yetim ve yardıma muhtaç çocuklarımıza bayramlık giyim yardımı yaptık. Yapılan bu yardım çalışmalarında bizlere en büyük desteği sağlayan esnaf Bilal Türkan ve kardeşlerine, KAHAD derneği üyelerine, hafızlık yapan talebelerimize ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Adıyamanlılar Vakfı Başkanı İş adamı Sayın Ramazan Aksoy'a şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Demir Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title