Haberler

Kağıtspor'lu Karateciler Sakarya'da Esti

Kocaeli Büyükşehirli Karateciler Sakarya'da yapılan iller arası şampiyonada bir çok madalya kazanarak, genel klasmanda da şampiyon oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler, üst düzeyde olduğu kadar alt yapıda da gittiği şampiyonlarda kazandığı kupa ve madalyalarla başarısını sürdürüyor. Son yapılan Avrupa şampiyonasında Büyüklerde Tuba ve Mehmet Yakan'ın kazandığı Avrupa ikinciliğinin hemen ardından Sakarya'da yapılan iller arası şampiyonada mavi beyazlı karateciler, bir çok kategoride madalyalar kazandı. 10 İlden, 34 kulübün katıldığı şampiyonda 600 sporcu şampiyonada mücadele etti.

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'da minikler kategorisinde tek derece 27 kiloda Serra Melis Gider'den geldi Gider şampiyon olarak altın madalya kazandı. Yıldızlar kategorisinde ise 30 kiloda Gökdeniz Akdemir, 30,30 kiloda Kadir Kaan Bekler, 56.02 kiloda Eren Gider, 43.70 kiloda Fatma Naz Yenen, 59.42 kiloda Enes Bulut, 47.30 kiloda Ekrem Altuner Yılmaz, + 40 kiloda Sueda Özdemir altın madalya kazanarak şampiyon oldu. 38.74 kiloda Ahmet Bulut, 35.20 kiloda Berke Başaran, 47 kiloda Sevcan Uçar gümüş madalya kazanarak ikinci oldu. 51.32 kiloda Hakan Küçük ile 35 kiloda Azra Aydın bronz madalya kazanarak üçüncü oldu.

Ümit ve Gençler kategorisinde ise 53.50 kiloda yarışan Gülsen Demirtürk ile 47.50 kg Buse Setenay Yavaş bayanlar kategorisinde altın madalya kazanarak şampiyon oldu. + 54 kiloda Rabia Şentürk bayanlarda ikinci olurken, 65.20 kiloda Salih Özkan Çorlu ile 68 kiloda Onur Can üçüncü oldu. Mavi beyazlı karateciler, kazandıkları madalyalarla genel klasmanda da şampiyon oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kağıtspor Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title