Haberler

Kağıtspor, Gebze Bölgesine Şube Açacak

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Kağıtspor'un yeni yönetimi çalışmalarına hızlı başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt spor'un yeni yönetimi İslam Yücel başkanlığında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Kağıt spor'un yeni dönem hedeflerinin değerlendirildiği ziyarette Kağıt spor'un Gebze bölgesine hitap edecek bir şubesinin de açılacağı belirtildi.

SPOR KENT TABANINA YAYILMALI

Kağıt spor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen İslam Yücel ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, Kağıt spor'un sporu kent tabanına yayması gerektiğine vurgu yaptı.

"ÖNCE KENDİMİZ SPOR YAPALIM"

Sporcunun ahlaklı ve üretken olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Kağıt spor olarak sporu olabildiğince çok gencimize yaymalıyız. Öncelikle de kendimizden başlayalım. Yönetimdeki arkadaşlarımız da spor yapsın. Bu işi dert edinin" dedi.

"GEBZE BÖLGESİNE AĞIRLIK VERİN"

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde çalışmaların artırılması talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, "Bu bölgelerimiz genç nüfus bakımdan yoğun olan ilçelerimiz. Bu ilçelerde gençlerimizin spor yapmalarına imkân tanıyan alanlar oluşturmalıyız" şeklinde konuştu.

"GEBZE'DE KAĞITSPOR ŞUBESİ AÇILACAK"

Kağıtspor Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yücel ise Gebze bölgesinde faaliyet gösterecek bir şube çalışması içerisinde olduklarını söyledi. Yücel, "Bu ilçelerdeki gençlerimizin lisans ve benzeri ihtiyaçlarını İzmit'e gelmeden çözmelerini istiyoruz. Gebze'de açacağımız şubemizle aynı zamanda bölgenin kapasitesini ve ihtiyaçlarını da yakından öğrenme imkanı bulacağız" şeklinde konuştu.

SPORCU HARİTASI ÇIKARILACAK

Kocaeli'nin spor ve sporcu haritasını çıkaracaklarını belirten Yücel, "Spor yapan çocuklarımızın aileleriyle de tanışarak motivasyonlarını artırmaya çalışacağız. Bisiklet ve yüzme gibi yeni branşlar açarak, mevcut branşlarımızı da güçlendireceğiz. Bilgi evlerimizdeki 20 bin çocuğumuzun spora yönlendirilmesi için ortak çalışma yapacağız. 70 bin lisanslı sporcumuzla altyapıya ağırlık veren bir kulüp olarak, hem kentimize hem de ülkemize başarılı sporcular yetiştireceğiz'' bilgisini verdi.​

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Kağıtspor Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title