Haberler

Kağıtlar ile Dans

Karesi Halk Eğitim Merkezi’nde Kâğıt Sanatı Öğretmeni olarak görev yapan Özlem Ergül ilk kişisel sergisini Güre’de açtı.

Karesi Halk Eğitim Merkezi'nde Kağıt Sanatı Öğretmeni olarak görev yapan Özlem Ergül ilk kişisel sergisini Güre'de açtı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın açılışını yaptığı sergiye, ADD yönetimi ve sanatseverler katıldı. Geri dönüşüm felsefesi ile kağıdı tekrar sanat ile şekillendiren Özlem Ergül'ün tüm eserlerinin yanında, sergide giydiği kağıt elbise ve çizmeleriyle beğeni topladı. ADD Başkanı Sinan Kahyaoğlu ve ADD üyesi Mualla Can, Serhan Kerestecioğlu sanatçıya katılım için teşekkür belgesinin takdimiyle Atatürk rozeti taktı.

İlk kişisel sergisi

Kepsut'ta 1979 yılında doğan, Selçuk Üniversitesi El Sanatları Öğretmenliği'nden mezun Özlem Ergül " Birçok insanın hiç düşünmeden çöpe attığı kağıtlara yaşam sunmak başlangıçta zordu, bilgisayar başında günlerce dilini bilmediğim ülkelere sanal yolculuk yaptım bir objeye saatlerce bakıp incelediğim çok olmuştur. Hep, onlar yapabiliyorsa bende yapabilirim dedim kendime, zaman, sabır ve emekle deneye yanıla objelerimi yapıyordum. Araştırarak yaptığım sanatın tekniğini bir yıl kadar yanlış kullanmışım. Bunu anladığımda kendime özgün tasarımlar oluşturmuştum. Kendi tekniğim ile çalışmalarıma devam ediyorum, İlk olarak bir sergiye katılmam "Gün ışığı-2" karma sergisi ve Güzel Sanatlar Derneği'nin geleneksel sanat sokağı şenliklerinde oldu. Kendi kişisel sergimi açmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saka Edremit Güre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title