Haberler

Kağıthane'ye 3 Yeni Anaokulu

Kağıthane'de Talatpaşa, Şirintepe ve Hamidiye mahallelerinde 3 yeni anaokul hizmete açıldı.

Kağıthane'de Talatpaşa, Şirintepe ve Hamidiye mahallelerinde 3 yeni anaokul hizmete açıldı.

Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, "Büyük Değişim Devam Ediyor" sloganıyla çağın teknik eğitim donanımına ve okul öncesi yaş gruplarının ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan anaokulları hizmete sunuldu.

Anaokullarının açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Varıcıer, ilçeye hizmet etmekten gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kağıthane'de bir aile ortamı içerisinde herkes üzerine düşen vazifeyi en başarılı şekilde yerine getirme gayreti içerisinde. Bütçede en fazla payı alan Milli Eğitim Bakanlığı. Bu paya paralel olarak ilçemizde ihtiyaç duyulan eğitim iyileştirmelerine destek veriliyor. Kağıthane'nin eğitim çizgisine uygun yapılaşmayı el birliğiyle sağlıyoruz."

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da 2013 yılını büyük yatırımlar yılı olarak takdim ettiklerini aktararak, "2013 yılının ilk aylarında 16 yeni temel atma ve açılış programı tertip etmiştik. Şimdi de 12 yeni temel atma ve açılış programı içerisindeyiz. Kısmet olursa aralık ayı içerisinde de 10 yeni temel atma ve açılış programında yer alacağız. Gerçekten dolu dolu temel atma ve açılış programlarında sizlerle birlikte oluyoruz. Sizlerin şahitliği ve dualarıyla Kağıthane'mize birçok hayırlı hizmeti kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Varıcıer ile Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindekiler, Talatpaşa Mahallesi'nde "Günebakan", Şirintepe Mahallesi'nde "Şehit Adem Yavuz" ve Hamidiye Mahallesi'nde "Hayri Kozakçıoğlu" anaokullarının açılışını yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title