Haberler

Kağıthane'de Yatırımlar Tüm Hızıyla Sürüyor

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ortabayır Mahalle Konağı, çocuk parkı ve meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ortabayır Mahalle Konağı, çocuk parkı ve meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ortabayır Mahalle Konağı, çocuk parkı ve meydanı düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Kağıthane Belediyesi Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın yanı sıra, AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili adayları Ahmet Haldun Ertürk, Muharrem Baltacı ve bir çok Kağıthaneli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Kılıç alan üretmenin önemli olduğunu söyleyerek, " 4 ayrı çalışma ile alan ürettik. Bir tanesi gecekondu önleme bölgelerinde çocuk parkları ürettik. İkincisi sanayi alanlarının dönüşümlerinden çocuk parkları ürettik. Üçüncüsü mahalle içerisinde yaptığımız plan çalışmaları, ada bazlı çalışmaları ile her ada bazlı projenin içerisinde bir çocuk parkı ve bir de yer altı otoparkı üretme imkanına kavuştuk. Bir diğeri de, yine çok önemli bizim için imarı olan üzerinde hak sahibi bulunmayan parsellerin biz imarını kaldırdık buraları yeşil alan yapıp, çocuk parkı yaptık. Yaygın anlayış yeşil alanlar imara açılıp kamuya gelir elde edilirdi biz bunun tersini yaptık elliye kayın yerde. Bu gördüğünüz alanda son derece iyi değerlendirilen bir alan oldu. Hemen mahalle konağımızın altını yer altı otoparkı yaptık. Mahalleli ve bölgemiz için gerçekten önemli bir çalışma oldu. Tüm bu çalışmaların hepsi mahallelimiz için hayırlı olsun, ilçemiz için hayırlı olsun. İlçemiz çok hızlı bir şekilde gelişiyor" dedi.

AK Parti Milletvekili adayı ise Ahmet Haldun Ertürk açılışı yapılan tesislerin Kağıthane halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Düzenlenen törenin ardından Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve beraberindekiler Ortabayır Mahalle Konağı içerisindeki Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan doktorları ziyaret etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title