Haberler

Kağıthane'de Terör Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı

Güncelleme:

İstanbul polis ekipleri, Kağıthane'de önce belirlenen adreslere Özel Harekat polislerinin desteğiyle operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Kağıthane'de terör operasyonu düzenledi.

ÖZEL HAREKAT DA DESTEK VERDİ

Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinden konvoy halinde çıkan çok sayıda polis ekibi, 03.30 sıralarına Çağlayan Mahallesi'ne geldi. Özel Harekat polislerinin de desteğiyle önceden belirlenen adreslere giren ekipler, içeride arama yaptı. Operasyonun içeriği hakkında bilgi verilmedi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİLER

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vatan Caddesi Kağıthane Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ALUCRALI:

SURİYELİLERİ TOK KONUTLARINA YERLEŞTİRECEKMİŞ KİMİN MALINI KİME VERİYORSUNUZ GARİBAN MİLLETİ VERGİLERLE SOYUP ELALEMİN İNSANINA BABANIZIN MALI GİBİ HAVALI HAVALI DAĞITIYORSUNUZ O KADAR CÖMERTSE KENDİ MALINI DAĞIT TAYYİB BOZUNTUSU

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title