Haberler

Kağıthane'de Ramazan Etkinlikleri

Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla Kağıthanelilere duygu dolu bir akşam yaşattı Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç: "Dilerim önümüzdeki yıllarda savaşın ve gözyaşının olmadığı ramazanlar yaşarız"

Hasbahçe ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla Kağıthanelilere duygu dolu bir akşam yaşattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Erzincanlı'nın şiir ve naat resitalini izleyenler duygu dolu bir gece yaşadı.

Peygambere olan sevgiyi konu edinen şiir ve naatlarını etkili sesiyle alanı dolduran Kağıthanelilere okuyan Erzincanlı'ya zaman zaman ilçe sakinleri de eşlik etti.

"40 Yaşındasın", "Bedir" ve "52 Gün" gibi şiirlerini seslendiren Erzincanlı, katılımcılardan Gazze için de dua istedi.

Etkinlikte halka seslenen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ramazan ayının son gününe geldiklerini hatırlatarak, "Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasına yayılmış acı ve gözyaşının eksik olmadığı bir zamanda ramazan ayında aklımız kardeşlerimizde kaldı. Dilerim önümüzdeki yıllarda savaşın ve gözyaşının olmadığı ramazanlar yaşarız. Bayramınız mübarek olsun" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Erzincanlı Fazlı Kılıç Fevzi Kılıç Kağıthane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title