Haberler

Kağıthane'de Market Soygunu

Kağıthane Örnektepe Mahallesi'nde 2'si silahlı, yüzleri maskeli 4 kişi, kasiyerini silah zoruyla etkisiz hale getirdikleri marketi soydu.

Kağıthane Örnektepe Mahallesi'nde 2'si silahlı, yüzleri maskeli 4 kişi, kasiyerini silah zoruyla etkisiz hale getirdikleri marketi soydu.

Olay saat 11.30 sıralarında Örnektepe Mahallesi, Gamzeli Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, market önüne gelen 4 kişiden ikisi içeri girdi. Soyguncular bellerindeki silahı çıkartarak kasiyere doğrulttu. Kasada bulunan yaklaşık iki bin lirayı alan soyguncular daha sonra yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çalışanların ifadesini aldı. Marketin güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis ekipleri, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Market çalışanı İbrahim Akarçeşme, 'Silahlı iki kişi içeri girdi. Kasadan yaklaşık 2 bin lirayı alarak kaçtı. İçeride fazla müşteri yoktu ama yinede panik olduk" dedi.

AYNI BÖLGEDE PEŞ PEŞE SOYGUN

Çevredekiler Okmeydanı, Örnektepe ve Fetihtepe bölgesinde son bir ayda iki PTT şubesi ve çok sayıda markettin soyulduğunu söyledi. Polis kayıtlarına da soygunu gerçekleştirenlerin 4 kişi, maskeli ve 17-20 yaş arası kişiler olduğu girdi. Polis, soygunları yapanların aynı kişiler olduğu üzerinde duruyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title