Haberler

Kağıthane'de Kamyon Faciasından Dönüldü

Kağıthane'de hafriyat yüklü kamyon yokuşu çıkamayınca geriye kayarak park halindeki nakliyat aracı ile, bir otomobile çarptı.

Kağıthane'de hafriyat yüklü kamyon yokuşu çıkamayınca geriye kayarak park halindeki nakliyat aracı ile, bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürüklenen nakliyat aracı binaya vurarak durabildi. Evde kahvaltı yapan aile büyük panik yaşadı.

Gürsel Mahallesi, Tümleç Sokak? ta saat 09.30 sıralarında meydana gelen kazada, Yavuz Fener'in kullandığı 34 EN 9045 plakalı hafriyat yüklü kamyon, yokuşu çıkamayınca geri geri kaydı. Bu sırada ev taşımak için park halinde bulunan nakliyat kamyonuna ve bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kayan nakliyat kamyonu da binaya vurarak durabildi. Bu sırada evlerinde kahvaltı yapan İsmail Bay ve ailesi büyük panik yaşadı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sokak iki taraftan trafiğe kapatılıp çevrede güvenlik önlemi alındı.

Kazaya neden olan kamyon şoförü Yavuz Fener; 'Araç yukarıda patinaj çekti. Frene bastım. Önce durdu ama sonra kayarak aşağıya geldi" dedi.

Nakliyat kamyonu şoförü Kenan Targıt ise, 'Ben burada park halindeydim. Kamyon yokuşu çıkamayınca kayarak bizim kamyona vurdu.O sırada burada kimse yoktu. Kamyon biz burada eşya taşırken kaysaydı büyük sıkıntı olurduö şeklinde konuştu.

KAHVALTI YAPARKEN EVE GİRDİ

Sabah kahvaltı yaparken evine kamyon çarpan İsmail Bay 'İçeride ailemle kahvaltı yapmak için masaya oturmuştuk. O sırada büyük bir ses ile kamyon binaya çarptı. Kolon olmasaydı bizi ezecekti.ö dedi.

3.5 SAAT SONRA KURTARILDI

Olay yerine getirilen bir vinç ve iş makinesinin yardımı ile, yaklaşık 3.5 saat süren çalışma ile nakliye kamyonu kaldırıldı. Sokak trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Bay Kağıthane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (1)

Erkan Düzgün:

hafriyat kamyonu hemde yüklü vaziyette bide asfalt yada taş yolda patinaj çekmesi imkansız . . . ya şöför vites küçültemedi aracı yığdırdı yada buna benzer bi sıkıntı patinaj olmaz. . . . . . . Adem geçmiş olsun kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title