Haberler

Kağıthane'de Döviz Bürosu Soygunu

Deldikleri duvardan büroya giren soyguncular, aldıkları 1 milyon TL ile kayıplara karıştı. Olay, gece saatlerinde Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan Harran Döviz’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kar maskeli ve silahlı 4 soyguncu, büronun arka tarafında deldikleri duvardan içeriye girdi. Soyguncular döviz bürosunda bulunan 1 milyon TL parayı alarak kayıplara karıştı. Soygunu sabah saatlerinde fark eden işyeri sahibi, durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, soygunun yaşandığı alanı güvenlik şeridine aldı. Döviz bürosu ve çevresinde çalışma yapan polis, soyguncuların yakalanması için güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.

Döviz bürosunun yaklaşık 8 ay önce de silahlı kişiler tarafından soyulduğu ve büronun ortaklarından Ömer Faruk İnci’nin öldürüldüğü, soyguncuların yaklaşık 300 bin euro para ve altınları alarak izlerini kaybettirdiği öğrenildi. İşyeri sahibi Necati İnci, önceki soygunun faillerinin de bulunamadığını belirterek, “Soygun gece saatlerinde gerçekleşmiş. Başbakandan ve Cumhurbaşkanından yardım istiyorum” dedi.8 ay önceki soygunda öldürülen Ömer Faruk İnci’nin kız kardeşi Gizem Kırbaş ise, daha önce de büronun soyulduğunu ifade ederek, faillerin bir an önce yakalanmasını istedi.

SADIK KAHRAMAN

İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Harran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title