Haberler

Kağıthane'de Çevre Günü Etkinliği Düzenlendi

Kağıthane Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nde düzenlediği törenle geri kazanım yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Kağıthane Belediyesi, Dünya Çevre Günü'nde düzenlediği törenle geri kazanım yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Kağıthane Belediyesi'nin ilçede bulunan ilköğretim okullarında başlatmış olduğu ambalaj atıkları ve mavi kapak toplama kampanyasında dereceye giren okullar ve öğrenciler ödüllendirildi. Sadabat Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Törenin ardından bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, atık toplama yarışmalarına katılan öğrencilere teşekkür etti. Başkan Kılıç konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklar çok gayretli, kendilerini tebrik ediyoruz. Ailelerine ve öğretmelerine de çok çok teşekkür ediyoruz. Tabi bu çalışma ile toprağı, denizi, ağaçları ve ormanları korumuş olduk."

"ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMLE KAZANILIR"

Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer'de çevre bilincinin kazanılması noktasında önemli bir çalışmanın hayat geçirildiğinin altını çizdi. Eğitimin temel amacının çocukları geleceğe hazırlamak olduğunu kaydeden Varıcıer, çevre bilincinin eğitim yoluyla verilmesinin gerekliliğini ifade etti. Kaymakam Varıcıer, "Kağıthane Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan bir çalışma. Geri dönüşüm konusunda çocuklarımızın bilinçlendirilmesini ve aynı zamanda bunu hayata uyarlayabilecek noktaya gelmeleri. Tabi uzun zaman alan bir çalışmaydı. Çocuklarımız özveri ile bu çalışmayı yaptılar. Hem kendilerini hem de ihtiyaç sahibi arkadaşlarını sevindirme mutluluğuna eriştiler" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çevre Günü Akın Varıcıer Fazlı Kılıç Kağıthane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title