Haberler

Kağıthane Belediyesi Suriyelilere İftar Yemeği Verdi

Kağıthane Belediyesi, İstanbul’da ikamet eden Suriyeli öğrenci ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Kağıthane Belediyesi, İstanbul'da ikamet eden Suriyeli öğrenci ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Sadabad Camii yakınında düzenlenen İftar Programı'na Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediye başkan yardımcıları, STK yöneticileri ve Suriyeli ilkokul öğrenciler ve aileleri katıldı. İftar programı öncesinde Kağıthane Belediyesi'nin hazırladığı eğlence alanında hazır bulunan Suriyeli çocuklar, çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Türkiye'de öğrenimlerini sürdüren Suriyeli çocuklar ve aileleri için iftar programı tertip ettiklerini söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bu etkinliklerle Ensar- Muhacir ilişkisi ortaya koyduklarını ifade etti.

Suriyeli öğrenci çocukların daha önce kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını da karşıladıklarını belirten Başkan Kılıç, "Ramazan ayının son günlerine geldik. Kağıthane'mizde ilkokul çocuklarımızın devam ettiği okuldaki Suriyeli öğrenci arkadaşlarına ve ailelerine iftar tertip ettik. Suriyeli komşularımızla çocuklarımızla birlikte olacağız. Kaymakamımızda bizlerle birlikte olacak. Çocuklarımız Suriyeli komşularımız yaşamlarını düzenli bir şekilde sürdürüyorlar. Bugünde onlarla birlikte, Ensar-Muhacir düşüncesi içerisinde aynı sofrayı paylaşıyoruz. Bu vesileyle herkesin ramazan ayını tebrik ediyorum. Öte yandan öğrencilerimiz okula başladığında giyişi ve kırtasiye malzemesi konusunda da destek veriyoruz. Çocuklarımıza kıyafet desteği veriyoruz. Sürekli birlikteyiz. İhtiyacı olan aileler gıda desteğinde bulunuyoruz. Her zaman yanlarındayız" diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından programa katılan Suriyeli aileler, Kağıthane Belediyesinin Hasbahçe Mesire Alanı'nda düzenlemiş olduğu 'Aşık Atışması' etkinliğine katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title