Haberler

Kağıthane Belediye Bütçesi 305 Milyon 455 Bin TL

Güncelleme:

Kağıthane Belediye Meclisi, belediyenin 2015 mali yılı bütçesini onayladı. Kağıthane Belediyesi 2015 yılı tahmini bütçesinin 305 milyon 455 bin olması oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı üçüncü oturumu Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. 2015 mali yılı tahmini bütçesinin 305 milyon 455 bin olarak kabul edildiği mecliste açıklama yapan Başkan Kılıç, "Bütçemizi hazırlarken büyük bir bölümünü yatırım ve hizmete ayırdık. Kağıthane Belediyesi olarak büyük yatırımlar yapıyoruz ve vatandaşlarımıza sürekli artan bir hizmet kalitesini sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana Kağıthane'yi daha iyi noktalara getirmenin mücadelesini verdiklerini söyleyen Başkan Kılıç, vatandaşa en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için en doğru çalışma stratejisini oluşturduklarını ifade etti. Başkan Kılıç, "2003 yılında 35 milyon lira olan bütçemiz 2014 yılında yaklaşık 9 kat artarak 295 milyon liraya yükseldi. 2015 yılı kabul edilen bütçemiz ise 305 milyon 455 bin. Bütçenin artışı gibi dağılımında da büyük yol kat ettik. 2003 yılında bütçenin yüzde 25'i yatırıma ayrılırken bu oran bugün belirlediğimiz bütçenin yaklaşık olarak yarısını oluşturuyor" dedi.

Başarının sırrını "Planlı ve disiplinli olarak çok çalışmak" şeklinde açıklayan Başkan Kılıç, bu başarıda emeği geçen meclis üyelerine, belediye başkan yardımcılarına, birim müdürlerine ve belediye personeline teşekkür etti.

2003 yılında yaklaşık 23 milyon TL borcu olmasına rağmen yapılan tasarruflarla hiçbir kamu kurumuna borcu olmayan, "Borçsuz Belediye" unvanını alan Kağıthane Belediyesi öz kaynaklarını yatırım için kullanmaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne ayrılan 107 milyon ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne ayrılan yaklaşık 26 milyon 2015 yılı bütçesinde dikkat çekerken, her yıl artan payı ile bütçenin yatırım öncelikli olduğu gözlendi.

Hizmet alımlarının çok yönlü olarak değerlendirildiği meclis oturumunda, taşeron işçilerin hakları, sözleşme süreleri de konuşuldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title