Haberler

    Kafkas: Hep İyi Oynadık Ama...

    Kasımpaşa'nın Karabük'ü 2-1 mağlup ettiği maçın ardından iki teknik adam da maçı yorumladı.

    Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini alan Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, çok önemli bir maçı kazandıklarını söyledi.

    Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Arveladze, UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle sezona erken başlangıç yapan Kardemir Karabükspor'un iyi bir takım olduğunu belirtirken, "Beklediğimiz şekilde bir maç geçti. Geriye de düştük ama sonuçta iyi bir geri dönüş yaparak kazandık" dedi.

    Bu tip maçların zorluğuna dikkati çeken Gürcü teknik adam, "Karakter koyabilmek lazım. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Kolay gol yemeyen bir takıma karşı pozisyonlarımız vardı ve 2 de gol attık. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. İnşallah devamı gelecek. Ben takımımdan daha fazlasını kesinlikle istiyorum. Çünkü geçen sezon neler yapabileceğimizi gördük ve gösterdik. Bizim istediğimiz oyun bu değil ama istediğimiz karakter bu" ifadelerini kullandı.

    KAFKAS: "PUAN ALMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI"

    Kardemir Karabükpor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa yenilgisinin kendilerini üzdüğünü dile getirerek, puan almaları gereken bir maç olduğunu aktardı.

    Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde tuttuklarını, ikinci yarının da önemli ölçüde kendi üstünlüklerinde geçtiğini anlatan Kafkas, şunları söyledi:

    "Final paslarını iyi veremedik. Bunu yapabilseydik daha fazla gol atabilirdik. Çok üzgünüm. Puan almamız gereken bir maçtı. Çok da yazık oldu. Saint Etienne, Fenerbahçe ve şimdi de Kasımpaşa maçı. Hep iyi oynadık ancak istediğimizi alamadık. Bu beni çok fazla üzüyor. Bir takım iyi oynarken mutlaka puan da alabilmeli. Şimdi önümüzde iki iç saha maçımız var. Artık kazanmamız gerekiyor ki belli yerlerde olabilelim. Hafta içi iyi hazırlanacağız, eksiklerimizi göreceğiz. Sakat oyuncularımızın da dönmesiyle daha iyi olacağız."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tolunay Kafkas Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title