Haberler

    Kafkas: Hak Eden Taraf Kazandı

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Kafkas, çok zor bir maçı kazandıklarını söyledi.

    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "Bu şartlar altında maç kazanmak çok zordu. Allah da bize yardım etti. Ben Allah'ın bir adaleti olduğuna inanıyorum, bize tecelli etti" dedi.

    Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 13-14 oyuncuyla sahaya çıktıklarını, bir çok oyuncunun sakatlıktan yeni kurtulduğunu söyledi.

    Oyuncuların gerekli mücadeleyi verdiğini ifade eden Kafkas, şöyle konuştu:

    "Yiğit'in sakatlığı vardı, bunun yanında ilk 11 de oynayan 8 oyuncumuz eksikti. Bu zor durumda alınan üç puan oldukça memnun edici. Oyunun büyük bölümünde üstün olan taraf Kardemir Karabükspor'du. Oynamaya çalışan bir takım vardı, karşıda oynatmamaya çalışan bir takım vardı. Buna rağmen kazanmak çok güzel. Bir çok oyuncumuzda büyük sıkıntılar vardı. Bu şartlar altında maç kazanmak çok zordu. Allah da bize yardım etti. Ben Allah'ın bir adaleti olduğuna inanıyorum, bize tecelli etti."

    AKÇAY: TAKIMIMI TEBRİK EDİYORUM

    Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da iki takım içinde önemli bir müsabaka olduğunu kaydetti.

    "Kardemir Karabükspor 3 puana daha fazla ihtiyacı olan takımdı" diyen Akçay, şunları söyledi:

    "Maçı iyi götürdük, sahadaki duruşumuz iyiydi. Ama penaltı ve kırmızı kart sonrası eksik kalmak, direnç açısından, dirençli olmamıza rağmen konsantrasyon maçın sonuna doğru bozulmaya başladı. Dolayısıyla rakip son dakika golü attı. Tebrik ediyoruz. Takımımı tebrik ediyorum. Sahadaki duruşu, mücadele seviyesi istediğimiz düzeydeydi. Bizim gibi takımlar bu düzeyde kaldıkları sürece ligde kalabilir. Bütün amacımız ligin kalıcı takımı olmak."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Akhisar Belediyespor Mustafa Reşit Akçay Tolunay Kafkas Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title