Haberler

Kadıköy'de 10 Kişilik Grup, Kafeyi Basıp Savaş Alanına Çevirdi!

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de gündüz vakti, içeride müşterilerin olduğu bir kafeye gelen yaklaşık 10 kişilik grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Çalışanların darp edildiği ve müşterilerin büyük panik yaşadığı kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Kadıköy Acıbadem Caddesi'nde bulunan bir kafede önceki gün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kafenin işletmecisi ile "tahliye" isteyen dükkan sahipleri arasında bir süredir tartışma yaşanıyordu. Bina sahiplerinin dükkanı boşaltmasını istediği kafe sahibi, "mahkeme kararı" gerektiğini söyleyince sorun büyüdü.

ÇALIŞANLARI DIŞARI ÇIKARTMAK İSTEDİLER

Bu tartışmalar önceki gün kavgaya dönüştü. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kavgada; iş yerine gelen ve bina sahiplerinin tanıdığı olduğu öne sürülen 10 kişilik grup, içeride müşteriler olan kafede çalışan bir garsonu dışarıya çıkartmak istedi. Kapının ağzına kadar giden garson durumu fark edip dışarıya çıkmak istemeyince, grubun saldırısına uğradı.Dayak yiyen garsonu kurtarmak için diğer çalışanlar ve bazı müşteriler ayaklandı. Ancak grup, önüne gelene tekme ve yumruklarla saldırdı.

GARSON MUTFAĞA KAÇTI

İş yerinin içine kadar giren gruptan kaçan bir garson arka kısımda bulunan mutfağa kaçtı. Bir kişi kaçan garsonun arkasından tabak fırlattı. Bu sırada bazı çalışanlar, grubu sakinleştirmeye çalıştı.

KASİYER BİBER GAZI SIKTI

Kadın çalışanlardan biri ise kasadaki biber gazını alarak gruptan bazı kişilere sıktı. Kasiyer olduğu öğrenilen kadının gaz sıktığını gören saldırganlar, ellerine ne geçerse kadına fırlattılar. Daha sonra tezgahın altına saklanan kadın telefon ile polisi aradı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Grup, tezgahın üzerindeki ve raflardaki eşyaları devirdi. Kafeden çıkarken de masaları tekmelediler. Çıkan arbedede darp edilen 2 kişi kendi imkanlarıyla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Çalışanlar daha sonra polis merkezine giderek ifade verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis konuyla ilgili inceleme başlattı.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Olay anında kafede oturan müşteriler büyük panik yaşadı. Kavgayı önlemeye çalışan bir müşteri de grubun saldırısına uğradı. Bazı müşteriler panik içerisinde dışarı çıktı. Bebeğini uyutmaya çalışan bir kadın müşterinin ise olay anında büyük korku yaşadığı görüldü.

KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Kavga sırasında biber gazı sıkan kafe çalışanı Canan Şahin, 'Çok panik yaşandı. Müşterilerimizin hepsi kaçtı. Hiçbiri durmak istemedi. Çocuklar vardı, aileler vardı. Burada yemek yiyorlardı, öğlen saati herkes yeni gelmişti. 3 tane arkadaşımız yaralandı" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Acıbadem Caddesi İstanbul Kadıköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (61)

40 YİĞİT İLE KÜRŞAT:

SABREDİN TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKLER. ÖLÜM YAĞMUR GİBİ ZÜERLERİNE YAĞDIĞINDA SIĞINACAK BİR TOPRAKLARI KALMADIĞINDA ANLAYACAKLAR AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK KANA SUSAMIŞ VAMPİRLER GİBİ KANLARINI EMECEĞİZ.

1
35
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

AMEDSPORA YAPILAN DENSİZLİĞİ KINIYOR, HEPİMİZİN KARDEŞÇE YAŞAMAMIZIN GEREKTİĞİNİ SAVUNUYOR VE ÇARŞI OLARAK AMEDSPORUN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTİYORUZ

10
7
yanıtYanıtla
ÇARŞI KARTALI:

HAN RUMUZLU GERZEK KÜRT TÜRKE DÜŞMANLIK YAPSA ŞİMDİ TÜRK KALMAZDI, İFTİRA ATMA

yanıt0
yanıt0
AKKOYUN:

Akp nin kendi gibi yönettiği koyun dolu ülkeden ne beklenir ki

9
6
yanıtYanıtla
AKKOYUN:

Beğenmeyenler demekki koyun olmak hoşlarına gidiyor yen arkadan ozaman puhahaha

yanıt0
yanıt2
Osmanlı Torunu:

Rizelilere çok benziyorlar. Dinleri imanları para olan insanlar bunlar. Para için her şeyi yaparlar.

9
5
yanıtYanıtla
ayrım yapma:

doğulu olsa böyle söyliycen mi

yanıt1
yanıt1
TURKNEREDE:

LAZ KRO DERDIMIZ VARDI BI DE ARAPLARI CIKARDILAR TÜRK UYUTULUYORSUN

3
7
yanıtYanıtla
ULUKURT:

KURT ULURSA KAÇACAK DELİK ARA HAVLAMANIN ALASINI GÖRÜRSÜN

yanıt2
yanıt1
TC:

Akp gencleri bunlar, yazik ülkenin geldigi hale bak cahillik diz boyu utanin be

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title