Haberler

Kafe Karadeniz'de Muhteşem Yılbaşı

Güncelleme:

Kafe Karadeniz; gerçekleştirdiği muhteşem geceyle; 2012'ye veda ederken, 2013'e de "merhaba" dedi.

Sakarya'ya getirdiği ünlülerle adından sıkça söz ettirerek, Sakarya'da adeta memleket havası estiren Kafe Karadeniz; gerçekleştirdiği muhteşem geceyle; 2012'ye veda ederken, 2013'e de "merhaba" dedi.

Ünlülerin mekanı

Adnan Yılmaz, Aydın Can, Bizim Gönül, Cengiz Selimoğlu, Ercan Pustu, Gizem Kara, İslam Yıldız, İsmail Güler, Mehmet Durak, Muhammet Ali Yılmaz, Nazım Kısa, Nihat Yılmaz, Recebim, Recep Cebeci, Rüştü Çavuş, Sait Uçar, Sinan Sami, Tarık İhtiyar, Yılmaz Kasapoğlu ve Yasemin Yıldız gibi bir çok yerli ve ünlü sanatçıyı biraraya getirerek, Sakaryalı hayranlarıyla buluşturan Sakarya'nın tek bayan Kafe işletmecisi Kafe Karadeniz Sahibi Reyhan Töremiş; düzenlediği muhteşem Yılbaşı Gecesi ile misafirleriyle 2012'ye veda edip, 2013'e "merhaba" dedi.

Yılbaşı Coşkusu

Çark Caddesi Kundakçıoğlu Pasajı (Evkur Mağazası karşısı) ikinci katındaki bulunan Kafe Karadeniz'de Yılbaşı Gecesi sahne alan Trabzon'dan gelen ünlü Kemençe Üstadı Rüştü Çavuş, Türk Sanat Müziği ile Nail, Türk Halk Müziği ile Recep Cebeci, Kemençesiyle Nazım Kısa ve İsmet Gönülaçar ile Klavyede Adapazarı'nın prensi Sefa Çelen; söylediği şarkılarıyla, Kafe Karadeniz'i tercih eden misafirlere unutulmaz bir Yılbaşı gecesi yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title