Haberler

Kafası Kesilen Kardeş 'Lezbiyen' Çıktı

Güncelleme:

Azerbaycan'daki korkunç kafa kesme olayının altından lezbiyen ilişki cinneti çıktı.

Azerbaycan'da, Pervane Nuriyeva'nın kardeşi Günel Nuriyeva'nın kafasını, annesinin yatağında lezbiyen ilişkiye girdiği için kestiği ortaya çıktı

"ANNEMİN YATAĞINI KİRLETME" DEDİĞİ KARDEŞİNİN KAFASINI KESTİ

Lezbiyen kardeşinin, kız arkadaşlarını defalarca eve getirmesine tahammül edemeyen Nuriyeva, annesinin yatağında kardeşini kız arkadaşıyla görünce çıldırdı. Pervane Nuriyeva, "annemin yatağını kirletme" dediği kardeşi Günel Nuriyeva'nın başını kesti.

"İÇİME CİN GİRDİ" DEDİ

Azeri gazeteleri Pervane Nuriyeva'nın "İçime cin girdi, kardeşimi öldürmemi emretti" dediğini yazdı. Öldürülen Günel Nuriyeva'nın, Bakü'de bulunan bir müzik kolejinin ikinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Azerbaycan Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

rıfat- malatya:

VAY SAPKIN VAY. ALLAHIM ÇOCUKLARIMIZI SAPKINLIKTAN VE SAPIKLARDAN KORU.

50
6
yanıtYanıtla
Cesur EREN:

Arkadaşlar burada ALLAHI ananlar ve ondan yardım isteyenler dua edenler acaba bugün cumaydı kaç kişi gitti bir sorarmısınız içten kendinize? Gidenler beğensin gitmeyenler beğenmesin bakalım kaç kişi

21
10
yanıtYanıtla
fedai:

Allahdan uzaklaşan şeytana yaklaşır.

20
4
yanıtYanıtla
ALİ:

bide suçu cine atıo mevzuya bak sen

18
3
yanıtYanıtla
muro:

babayı inanırsın sen :)

6
1
yanıtYanıtla
csr:

bu ne bir önceki sayfada vahiy geldi diyorlar şimdi cin diğer sayfada ne olacak acaba

4
2
yanıtYanıtla
tek yol islam:

Kim Rahman (olan Allah)ın zikrini görmezlikten gelirse, biz bir şeytana onun ''üzerini kabukla bağlattırırız''; artık bu, onun bir yakın dostudur. (ZUHRUF SURESİ, 36. AYET)

5
1
yanıtYanıtla
ugur:

Ya yok öyle şey. kendi milletimden olsa da bu kıza asla hakk kazandırmam puskopatmış belli. nigar hanımın dediyi gibi olmuş olay yani intikam almış ablasından. hem bu kızlar ailelerinden uzak yaşıyorlardı annenin yatağı falan yok orda. zaten gözlerine bakınca her şey belli. manyak işte

2
3
yanıtYanıtla
LEYLA:

BIZIM MILET KUDUDU ARKADAS, YANI AZERILER KECMISDE AZERI MILLETINDE (((QAYMIS))QUYMUS))LEZBIYAMIS BOYLE SEYLER NE GORULDU NE DE, DUYULDU BU YABANCI FILIMLER DIZILER BIZIMKILERI MANIYAK YAPDI AXIR KI, KALDIRAMADILAR ARKADASIM IZLIYORSAN EYER IY BIR SEY QAP ILLA KI, LEZBIYANMI OLMAN GEREKIR, CAHILIK BAS GETTI,

2
1
yanıtYanıtla
AVŞAR OĞLU:

Şu veya bu sebepten dolayı baş kesmek, islamı ve insanlığı anlayamamış, hazmedemiş, insan benliğine ulaşamış garip( ne idüğü belirsiz) yaratıkların işidir. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title