Haberler

Kafaoğlu'nun Çocuk Sevgisi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Plevne Mahallesi'nde parkta çocukları sevdi, salıncakta salladı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte Plevne Mahalle Muhtarı Cemil Erdoğan'ı ziyaret etti. Kafaoğlu daha sonra Muhtar Erdoğan, Milli Atlet İsmail Akçay ile birlikte İsmail Akçay Parkı'nı gezdi. Parkta Başkan Kafaoğlu çocuklarla yakından ilgilendi ve salıncakta salladı. Aileler ve vatandaşlar ile sohbet eden Kafaoğlu ardından İsmail Akçay ile birlikte park içerisinde bulunan yürüyüş parkurunu gezdi. Akçay, Başkan Kafaoğlu'na yaptığı hizmetten dolayı bir kez daha teşekkür etti. Plevne Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar Başkan Kafaoğlu'ndan memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Kafaoğlu ise, "Fırsat buldukça sık sık vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Plevne'de Milli Atletimiz Balıkesir'in ismini tüm dünyaya duyuran İsmail Akçay ağabeyimizin adını taşıyan parkı gezdik, vatandaşlarımız ile hasbihal ettik. Halkımızın teveccühü bizleri de mutlu etti. Vatandaşlarımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Plevne Mahallesi Zekai Kafaoğlu İsmail Akçay Altıeylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title