Haberler

Kafaoğlu İşçilerle Öğle Yemeği Yedi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir OSB’de faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek işçilerle öğle yemeği yedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir OSB'de faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek işçilerle öğle yemeği yedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun son haftalarda devam ettirdiği fabrika ziyaretlerinde çalışanlarla öğle arası yemek programına Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı da katıldı. Kırcı ve Kafaoğlu, tabldot sırasından yemeklerini alıp çalışanlarla beraber yemek yedi. Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Meclis Üyeleri Yarış Kabin çalışanlarıyla bir araya gelip yemek yediler. Umut Yarış'ın ev sahipliğini yaptığı, yaklaşık 1000 personelin çalıştığı üretim tesislerini gezen Kırcı ve Kafaoğlu, yemekhanede tabldot sırasına girip yemeklerini aldılar. Çalışanlar ile sohbet ortamında geçen öğle yemeğinin ardından üretim tesislerini gezen heyet, tesis hakkında bilgi aldı. Şehrimize ve ülkeye katkıda bulunan bu gibi başarılı tesislerin varlığından memnuniyet duyduklarını dile getiren Kırcı ve Kafaoğlu, işletme sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Sema Kırcı Altıeylül Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title