Haberler

Kaf Kaf" Bu Sezon Deplasmanda Farklı

ULEB Avrupa Kupası'nda geçen yıl deplasmanda sadece 1 müsabaka kazanan Pınar Karşıyaka, bu yıl F Grubu'nda dış sahada oynadığı 2 müsabakayı da kazandı Kupanın ilk 3 maçında yeşil kırmızılı ekibin attığı 244 sayının 215'i yabancı oyunculardan geldi.

ALİ KORKMAZ - ULEB Avrupa Kupası F Grubu'nda deplasmanda Ventspils'i 81-72 mağlup eden Pınar Karşıyaka, geçen yıl dış sahda sadece 1 müsabaka kazanırken, bu yıl deplasmanda oynadığı 2 maçından da galibiyetle ayrıldı.

Sezona Türkiye Kupası elemelerinde 3'te 3 yaparak başlayan ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe Ülker'i yenerek mutlu sona ulaşan Pınar Karşıyaka, Türkiye Basketbol Ligi'nde de ilk 3 maçını kayıpsız geçti.

Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da Türkiye'yi ULEB Avrupa Kupası'nda temsil eden Pınar Karşıyaka, F Grubu'ndaki 3. maçında Letonya ekibi Venstpils'i deplasmanda yenerek 2. galibiyetine ulaştı. Geçen sezon Avrupa'da sadece 1 dış saha galibiyeti bulunan ve son 7 deplasman maçını kaybeden Pınar Karşıyaka, bu yıl Karadağ'da Buducnost Voli'yi mağlup ettikten sonra dün de Ventspils'te galip geldi. Yeşil kırmızılı ekip gruptaki tek mağlubiyetini Yunan ekibi PAOK karşısında İzmir'de aldı.

ULEB Avrupa Kupası'nda iki sezonda 19. maç oynayan Pınar Karşıyaka, bu müsabakalarda 9 galibiyet, 10 yenilgi aldı. İzmir'deki 9 maçta, 6 galibiyet, 3 mağlubiyet elde eden İzmir temsilcisi, dış sahada ise 10 müsabakada 3 galibiyet ve 7 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Bu sezon tek mağlubiyetini İzmir'de konuk ettiği PAOK karşısında alan Pınar Karşıyaka, grupta 3. maçların ardından 2. sıraya yükseldi.

Yeşil kırmızılı ekip pazar günü Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmanda Anadolu Efes'le karşılaştıktan sonra çarşamba günü ULEB Avrupa Kupası'nda galibiyeti bulunmayan Polonya ekibi Stelmet Zieolna'yı konuk edecek.

İlk 3 maç istatistikleri

ULEB Avrupa Kupası F Grubu'nda ilk 3 maçta 12 oyuncunun forma giydiği Pınar Karşıyaka'da Dixon, Barış Hersek ve Palacios tüm maçlarda ilk 5'te forma giydi. Dixon'un 22 sayı ortalamasıyla mücadele ettiği yeşil kırmızılı ekipte Palacios 20, Diebler 14,7 sayı ortalaması yakaladı.

Pınar Karşıyaka'nın attığı 244 sayının 215'i yabancı oyunculardan gelirken, Türk basketbolculardan Yunus Sonsırma 18, Barış Hersek 6, Ceyhun Altay ile Soner Şentürk 2, Mutlu Demir de 1 sayı üretti.

Yeşil kırmızlı ekipte Palacios 9,3, Gabriel ise 5,7 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

Gelecek haftanın programı ve puan durumu

Lokomotiv Kuban'ın 3'te 3 yaptığı F Grubu'nda 4. hafta maçları 5 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Pınar Karşıyaka'nın son sıradaki Polonya ekibi Stelmet Zielona'yı konuk edeceği haftada ayrıca Ventspils-PAOK ve Buducnost Voli-Lokomotiv Kuban maçları yapılacak.

F Grubu'nda 3. maçların ardından oluşan puan durumu şöyle:

Takım O G M A Y P 1. Lokomotiv Kuban 3 3 0 256 184 6 2. Pınar Karşıyaka 3 2 1 244 238 5 3. PAOK 3 2 1 218 234 5 4. Buducnost Voli 3 1 2 244 240 4 5. Ventspils 3 1 2 214 228 4 6. Stelmet Zielona 3 0 3 220 272 3
- İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Pınar Karşıyaka İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title