Haberler

Kaf Kaf" Bu Sefer Finali Göremedi

Royal Halı Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe Ülker'e 74-69 mağlup olarak kupaya veda eden Pınar Karşıyaka'nın takım kaptanı İnanç Koç, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

ALİ KORKMAZ - Royal Halı Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe Ülker'e 74-69 mağlup olarak kupaya veda eden Pınar Karşıyaka'nın takım kaptanı İnanç Koç, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

İnanç Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep'e unvanlarını sürdürmek için gittiklerini, Banvit maçını kazandıktan sonra Fenerbahçe Ülker'e yenilerek kupaya veda ettiklerini söyledi.

Türkiye Kupası'nda günlük performansların ön plana çıktığını kaydeden İnanç Koç, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe Ülker karşısında iyi de oynadık. Ancak ikinci devre kontrol bizden gidince reaksiyon gösteremedik. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Fenerbahçe Ülker 1 gün önce 1 saniye ile tur atlamıştı. Kupa bu tarz sonuçlara açık. Böyle olmasını istemezdik. Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Sezon başında 3 kulvarda da belli hedeflerimiz vardı. Bunlardan birisi sonlandı. Önümüzde ilk olarak ligde Fenerbahçe Ülker maçı var. Normal sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu sezon ligde kolay maç yok. Güzel bir serimiz var. Bunun Fenerbahçe Ülker müsabakasıyla sürdürmek istiyoruz."

-Lietuvos Rytas maçı

İnanç Koç, Fenerbahçe Ülker karşılaşmasının ardından ULEB Avrupa Kupası son 16 turunda deplasmanda Lietuvos Rytas'la karşılaşacaklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu müsabaka Pınar Karşıyaka tarihinin en önemli müsabakalarından biri. Kolay olmayacağını biliyoruz ancak rakibimizden de çekinmiyoruz. Oradan avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Sonuçta bu turu iki devreli bir maç olarak görüyoruz. Orada en iyi sonucu alıp, İzmir'deki müsabakada adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz."

-"Birlikte olmaktan zevk alıyoruz"

Takım olarak iyi bir birliktelik yakaladıklarını kaydeden tecrübeli oyuncu, şunları kaydetti:

"Birlikte olmaktan zevk alıyoruz, bu da takım olmamızda bize büyük katkı sağlıyor. Herkesin emek vermesiyle çok güzel bir ortam yakaladık. Çok uzun seyahatler yapıyoruz ama birlikte olmaktan büyük keyif alıyoruz. Bu sahaya da yansıyor. Birbirimize olan güvenin bize ayrı bir güç verdiğini düşünüyorum. Bu birlikteliği sağlayan nadir takımlardan birisiyiz."

-13 maç sonra ilk yenilgi

2015'te oynadığı 14. maçta ilk mağlubiyetini alan Pınar Karşıyaka, başantrenör Ufuk Sarıca yönetiminde ULEB Avrupa Kupası 2. turunda 6'da 6 yapmış, ligde ise son 6 maçını kayıpsız geçmişti.

Royal Halı Türkiye Kupası'nda Banvit'i yenerek 2015'teki galibiyet serisini 13 müsabakaya çıkaran yeşil-kırmızılı ekip, kupa yarı finalinde Fenerbahçe Ülker'e mağlup olarak bu yıl ilk yenilgisini aldı.

Geçen sezon Türkiye Kupası'nı kazanan yeşil-kırmızılı ekibin kupadaki 7 maçlık yenilmezlik serisi de dünkü Fenerbahçe Ülker maçıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Fenerbahçe Ülker Pınar Karşıyaka Türkiye Kupası Royal Halı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title