Haberler

Kadoil Genel Müdür Pozisyonluğunda Atama

Güncelleme:

100, akaryakıt dağıtım sektörünüm ise ilk 10 şirketi içinde yer alan ve ülke geneline yayılmış 400'ün üzerinde akaryakıt bayisi bulunan Kadoil'de yeni dönem, 1 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlıyor.

Bu yeni dönemde Çağdaş Demirağ, Kadoil Genel Müdürlüğü görevini üstlenecek.

Demirağ yeni görevine 1 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlayacak. Çağdaş Demirağ yeni oluşum ile ilgili hedeflerinin Kadoil'i daha da ileriye taşımak olduğunu ve yeni yönetim yapısının bunu başaracağından şüphesi olmadığını ifade etti.

Çağdaş Demirağ, TED Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde tamamladı. Akaryakıt sektöründe 2001 yılından itibaren Petrol Ofisi ve BP'de çeşitli pozisyonlarda yöneticilik yapan Demirağ 2011 yılında Kadoil'de Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2014 yılı Ocak ayından itibaren mevcut pozisyonuna ek olarak Genel Müdür Vekilliği görevini de üstlenen Çağdaş Demirağ evli ve 1 çocuk babası.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title