Haberler

Kadlec ve Webo 23 Nisan'da Çocuklarla Biraraya Geldi

Kadlec ve Webo 23 Nisan'da çocuklarla biraraya Geldi Pierre Webo Fenerbahçe ailesi olarak çocuklarla olmak mükemmel Henüz bir şey bitmiş değil Michal Kadlec Her iki kupayı da müzemize getirmek istiyoruz Sarı-lacivertli futbolculardan Michal Kadlec ve Pierre Webo, çocuklarla bir araya geldiler.

Kadlec ve Webo 23 Nisan'da çocuklarla biraraya Geldi

Pierre Webo Fenerbahçe ailesi olarak çocuklarla olmak mükemmel

Henüz bir şey bitmiş değil

Michal Kadlec Her iki kupayı da müzemize getirmek istiyoruz

Sarı-lacivertli futbolculardan Michal Kadlec ve Pierre Webo, çocuklarla bir araya geldiler.

İkitelli StarCity Outlet Center'in 23 Nisan etkinlikleri kapsamında organize ettiği etkinliğe Fenerbahçeli futbolculardan Michal Kadlec ve Pierre Webo katıldı.

Düzenlenen etkinlikte Fenerbahçe Futbol Okullarında yer alan 6-10 yaş grubundaki çocukların maçında takımların teknik direktörlüğünü Michal Kadlec ve Pierre Webo yaptı. Kamerunlu oyuncunun teknik sorumlusu olduğu takım karşılaşmadan 8-7 galip ayrıldı. Maç sonrasında çocuklarla madalyalarını takdim eden futbolcular, imza dağıtıp ve fotoğraf çektirdiler.

Fenerium Mağazası'nda düzenlenen organizasyona da katılan katılan Fenerbahçeli futbolcular taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı.

Organizasyon öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan oyuncular, öncelikle çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar.

PİERRE WEBO FENERBAHÇE AİLESİ OLARAK ÇOCUKLARLA OLMAK MÜKEMMEL

Pierre Webo da, Maçtan takımım galip ayrıldığı için çok mutluyum. Çocuklarla birlikte olmak bizim için mutluluk ve gurur kaynağı. Fenerbahçe ailesi olarak onlarla olmak mükemmel ifadelerini kullandı.

Dönem dönem sahada yeterince görev alamasa da takıma verdiği katkıdan memnun olduğunu dile getiren Kamerunlu golcü, Bu sezon bazı anlarda daha fazla sahada olmam gerektiğini hissettiğim zamanlar oldu. Devamlılık açısından benim için çok da iyi bir sezon geride kalmadı. Ama geldiğim noktadan memnunum. Çalışmalarımı hep sürdürdüm. Sahada olduğumda da kazanmak için elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum. Zorlu maçlar bizi bekliyor. Henüz bir şey bitmiş değil. Tamamen işime odaklanmış durumdayım. Bu böyle devam edecek. Takıma katkı verdiğimi düşünüyorum. Son üç maçta elde edilen galibiyetlerden ve bunlarda katkım olduğundan dolayı çok mutluyum. Şampiyonluk yolunda çok önemli karşılaşmalardı. Şu anda hiçbir şey kazanmış değiliz. En zor maçlar önümüzdeki maçlardır. Aynı şekilde devam ederek, sezon sonunda hedeflerimize ulaşmalıyız ifadelerini kullandı.

MİCHAL KADLEC HER İKİ KUPAYI DA MÜZEMİZE GETİRMEK İSTİYORUZ

Kadlec ise, Çocuklar için harika bir gün. Biraz önce çocukların maçında teknik direktör olarak görev aldık. Çocuklar büyük bir keyif alarak maç oynadılar. Bugün onların günü, onların mutluluğuna katkıda bulunmak için buradayız dedi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda avantajı ele geçirdiğine vurgu yapan Kadlec, Son maçtan sonra şampiyonluk biraz daha kızıştı diyebilirim. Bizim şansımız şampiyonluk yolunda biraz daha arttı. Her şey artık bizim elimizde. Bursaspor galibiyetiyle şansımızı arttırdık. Her maçımızı kazanırsak şampiyon olacağız. Şu an lige ve kupaya odaklandık. Her iki kupayı da müzemize getirmek istiyoruz şeklinde konuştu.

İlk on birde her zaman şans bulamasa da her zaman oynayacak gibi kendini hazır tuttuğunu belirten Çek oyuncu, Maçlarda her zaman görev alamayabilirsiniz. Antrenmanlarda kendinizi oynayacakmış gibi hazır hale getirmelisiniz. Ben de bunu yapıyorum dedi.

Konuşmaların ardından imza gününe geçildi. Yeni sezon formaları ve futbolcularımıza büyük ilgi gösteren taraftarlar, formaları imzalattıktan sonra futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Michal Kadlec Pierre Webo Fenerbahçe 23 Nisan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title