Haberler

Kadiruşağı Mahallesi'nde Temizlik ve Kanal Açma Çalışması

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kadiruşağı Mahallesi'nde katı atık toplama ve kanal temizleme çalışmaları başlatıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Kadiruşağı Mahallesi'nde temizlik çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen ve değerlendiren Başkan Hacı Uğur Polat, Kadiruşağı Mahallesi'nde katı atık toplama ve yıllardır katı atıklarla dolan kanalın açılması çalışmalarına başladıklarını söyledi. Polat, "Seçim öncesi vatandaşlarımız sorunlarını bize ilettiler. Biz de göreve geldiğimizde buradaki katı atıkları temizleyeceğimizi ifade ettik. Bugün burada çalışmaya başladık. Toplama çalışmaları sonunda mahallemizin belirli noktalarına çöp konteynerleri yerleştireceğiz" diye konuştu.

Başkan Polat ayrıca Yeşilyurt Belediyesi olarak amaçlarının vatandaşların çağdaş, modern ve temiz ortamda yaşamalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Çalışmalar sırasında Kadiruşağı sakinleri memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yeşilyurt Belediyesi'ne ait iş makineleri mahalleden geçen su kanalındaki katı atık ve toprak kütlesini temizlemeye devam ediyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title