Haberler

Kadirov: Türkiye Müslümanları Öldüren Teröristler İçin Bağış Topluyor

Güncelleme:

Türkiye'yi IŞİD'e destek vermekle itham eden Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Türkiye'nin teröristler için bağış topladığını öne sürdü.

Türkiye'yi IŞİD'e destek vermekle itham eden Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Türkiye'nin İslamiyeti zayıflatmak ve yok etmek isteyen Batılı ülkelere destek verdiğini söyledi. Kadirov, Türkiye'nin teröristler için bağış topladığını söyledi.

"TÜRKİYE NE ZAMAN, NEREDE VE NEYLE ÇEÇENİSTAN'A YARDIM ETTİ?"

Instagram hesabından bir açıklama yapan ve Türkiye medyasının bir kısmında çıkan kendisiyle ilgili çıkan haberlere cevap veren Kadirov, Türkiye'nin Çeçen halkına her zaman yardım ettiği iddialarını da yalanladı. "Açık ifadeleri tercih ediyorum, ne zaman, nerede ve neyle Türkiye Çeçenistan'a ve halkıma yardım etti? Bana tek bir okul, hastane, ana okulu ya da cami gösterin Çeçen halkına verilen" diyen Kadirov, şöyle devam etti:

"ONLAR İÇİNBAĞIŞ TOPLADINIZ"

"Sadece teröristlere yardım ettiniz. Onlar için bağış topladınız, onlara sağlık hizmeti sundunuz ve onlar terörist saldırılar düzenleyerek Çeçenleri öldürdüler. Bu mu sizin yardımınız?"

Türkiye'nin IŞİD'le savaşmadığını savunan Kadirov, "Onlarla anlaşma yapıyorlar, onlardan ve binlerce Müslüman'ı öldüren İslam düşmanlarından petrol satın alıyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ramazan Kadirov Çeçenistan Instagram Türkiye Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (224)

askMobil-ANDROID:

hain pislik

100
29
yanıtYanıtla
Urfa:

Doğruya doğru demiş, helal

33
55
yanıtYanıtla
Telaşyok:

Bu gece gündüz dua etsin arkadaşlar sadece okadar söylüyorum dua etsinki putinle arası ters düşmeye görsün işte ozaman türkiye diye yalvaracak ama türkiye yardım edermi bilemem

61
20
yanıtYanıtla
35:

aminnnn

yanıt14
yanıt2
levo:

Doğru söylüyor

34
47
yanıtYanıtla
Roj:

doğru Söze ne denir?

32
49
yanıtYanıtla
AdanaliMobil-IOS:

Yalaka

55
15
yanıtYanıtla
çetin kaya:

doğru söze ne denir

35
29
yanıtYanıtla
osmanli ocaklari33:

Suriye turkmwnler i bekle geliyoruz perşembe gunu

36
23
yanıtYanıtla
...Erbaa...Mobil-IOS:

Bu da doğrusunu söylemiş

15
38
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title