Haberler

Kadirli'ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Müjdesi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli’ye yarı olimpik yüzme havuzu sözü verdi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli'ye yarı olimpik yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Kastal, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak'ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Osmaniye ve ilçelerine hizmet konusunda başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, okul, yol, su ve hizmet binası gibi birçok konuda problemleri çözdüklerini ifade etti.

AK Parti iktidarında Kadirli'nin önemli hizmetler aldığını ve bu hizmetleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Kastal, "AK Parti iktidarı döneminde Osmaniye ve ilçeleri birçok hizmeti gördü. Hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor. Gençlerimizin sosyal ve kültürel spor alanında kendilerini geliştirmeleri adına önemli çalışmalara imza attık" dedi.

Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi'ndeki sentetik sahanın hizmete girdiğini kaydeden Kastal, yapımı süren kültür merkezi inşaatı için bu yıl kullanılmak üzere 2 milyon lira ödenek çıkarıldığına ifade etti.

Kastal, ayrıca yarı olimpik yüzme havuzunun 2014 yılı yatırım kapsamına alındığı müjdesi vererek, AK Parti hükümetinde Kadirli'nin hizmetlerin en iyisini almaya devam edeceğini bildirdi. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Durdu Mehmet Kastal Osmaniye Ak Parti Kadirli Yerel Haberler

title