Haberler

Kadirli'de Uluslararası Karakucak Güreş Festivali

Kadirli ilçesinde, madalya ve altın ödüllü uluslararası güreş festivalinde başpehlivanlığı İsa Göçen kazandı.

Kadirli ilçesinde, madalya ve altın ödüllü uluslararası güreş festivalinde başpehlivanlığı İsa Göçen kazandı.

Adil Özkale Güreş İhtisas Kulübü tarafından şehir stadyumunda bu yıl 5'ncisi düzenlenen Kadirli Uluslararası Karakucak Güreş festivaline 5 il ve ilçeleri ile birlikte 100'ün üzerinde sporcu katıldı.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Harun Doğan'ın da izlediği müsabakalarda, 30 kiloda akşemsettin Teke, 35 kiloda Süleyman Balık, 40 kiloda Ömer Çamruk, 45 kiloda Kubilay Küçükuraca, 50 kiloda Kadir Şahiner, 54 kiloda Mehmet Mercimek, 60 kiloda Hakan Şen, 68 kiloda Mesut Akar, 74 kiloda Muhammet kör, 85 kiloda Yavuz Arabacı ve Başpehlivanlıkta rakibi Ramazan Bozkurt'u yenen İsa Göçen birinci oldu.

3 yıldan bu yana Kadirli Karakucak Güreş Ağası olan Bilal Artıkaslan'ın tekrar güreş ağası olduğu müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara altın madalyaları protokol tarafından takdim edildi.

Müsabakaları, Kaymakam Abdul Rauf ulusoy, Belediye Başkan Vekili Ahmet Gürsoy, Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, bazı daire müdürü ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte Adil Özkale Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Milli Güreşçi Seçkin Özkale ve vatandaşlar katıldı.

- OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title