Haberler

Kadir Topbaş: Siz Nereden Cumhuriyetin Bekçisi Oluyorsunuz

Güncelleme:

Sancaktepe Belediyesi Ortadağ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş, Kadıköy'de hiçbir yatırım yapılmadığını söyleyen CHP'lilere, " ' Kadıköy'ü kimseye kaptırmayız, cumhuriyetin bekçisiyiz' diyorlar. Sen nereden cumhuriyetin bekçisi oluyorsun" dedi.

Programda konuşan Hamza Yerlikaya, "Bu gür ses Sancaktepe'den bütün ilçelerimize yayılacak. Bütün ilçeler Kadir Topbaş'ı açık ara farkla belediye başkanı olarak seçecektir. Biz Kadir başkanımız ve İsmail Erdem başkanımızın arkasında dimdik duruyoruz" dedi.

"İSTANBUL'DA SU PROBLEMİ YOK"

Vatandaşlara seslenen Topbaş, yarınlara farklı bakarak çalıştıklarını söyledi. Medeniyetin ne gerektiriyorsa onun daha ilerisini oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Topbaş, "İstanbul'da hamdolsun su problemi yok. Bu yağmurlara bile laf ediyorlar. 'Niye yağıyor, barajlar boşalsın' diye umuyorlar. Milletin hayrına değil kendi hayrına dua eden insanlar var" dedi.

"SANCAKTEPE'YE METRO GELİYOR"

Sancaktepe'ye metro geleceğinin müjdesini veren Topbaş, "Eski Sarıgazi ve Yenidoğan çamurdan geçilmezdi. Su ve doğalgaz yoktu. Siz buraya taşınırken buraya metro geleceği hayalinizden geçer miydi? Sancaktepe'ye birkaç hat metro geliyor, metro. Otobüse binmeyeceksiniz. Metroyla İstanbul'un her noktasına hızlı ve konforlu bir şekilde gideceksiniz. Öncelikle Kadıköy ve Sultanbeyli'den 2 yeni hat gelecek. Başkalarının buna hayalleri bile yetişmez. Safa Tepesi'nde 100 bin metrekarelik bir seyir terası inşa ediyoruz. Önünde çok güzel bir vadi olan bu güzel mekanı İnşallah Mayıs ayında açacağız" diye konuştu.

"SİZ NEREDEN CUMHURİYETİN BEKÇİSİ OLUYORSUNUZ?"

Sancaktepe'nin bir şehir olduğunu, Kadıköy'ün ise durağan gittiğini belirten Topbaş, "'Kadıköy'ü kimseye kaptırmayız cumhuriyetin bekçisiyiz' diyorlar. Sen nereden cumhuriyetin bekçisi oluyorsun, biz şehit torunuyuz. Ailenden kaç kişi cepheye gitmiş? Bir korku salıyorlar millete. Anadolu'nun yiğitlerinin kanı var bu topraklarda. Benim dedem Ermeni savaşında şehit düşmüş" ifadelerini kullandı.

"MEKKE'NİN ÇÖPLERİ BİZİM KONTROLÜMÜZDE TOPLANACAK"

İstanbul'un Londra'dan daha temiz olduğunun konuşulduğunu söyleyen Kadir Topbaş, "Pakistan Lahor'da bölgenin çöpleri bizim kontrolümüzde toplanıyor. Yakın zamanda Mekke-i Mükerreme'nin çöpleri bizim desteğimizde toplanacak. Sizin verdiğiniz destek dünyanın her köşesinde hizmete dönüşecek" şeklinde konuştu.

Birilerinin 30 Mart'ı farklı beklediğini belirten Topbaş, "Farklı manipülasyonlar yapıyorlar. Birileri bayram etmek istiyor ama yüzünün rengi değişmeli. Bunu ancak millet olarak siz başarırsınız" diye konuştu.

Sancaktepe'ye yapılan yatırımın toplamının 1.5 katrilyon olduğunu aktaran Topbaş, "Metrolar gelince daha da yapacağız. Dünyada bu kadar büyük yatırım yapan belediye yok. Yabancı belediye başkanları İstanbul için harcadığımız parayı duyunca şaşırıyorlar" dedi.

"KAZANDIĞIM TAZMİNATLARI VATANDAŞLARA DAĞITACAĞIM"

Kendisine ağır ithamlarda bulunan CHP'lilere dava açtıklarını söyleyen Kadir Topbaş, "Davaları kazanıyoruz. Kazandıklarımı biriktiriyor ve vatandaşlara ikram olarak dağıtacağım" dedi.

İSMAİL ERDEM: "YÜZDE 65 OY İLE REKOR KIRMAMIZ LAZIM"

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, 10 yıldır Sancaktepe'ye yapılan hizmetlerden dolayı Kadir Topbaş'a teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Yeni dönemde prestijli projeler ile Sancaktepe ve İstanbul'a hizmet edeceğinden hiç şüphemiz yok. Allah yar ve yardımcısı olsun. İstanbul dünyanın en büyük metropollerinden biri. Son 20 yıldır İstanbul yeniden doğdu. Bütün halkımız kadirşinastır ve bu kadar yapılan hizmetleri yakından takip ediyor. Sandıkları patlatmamız lazım. Oy oranımızı yüzde 65'lere çıkartarak İstanbul'da rekor kırmamız lazım. Bunu Sancaktepe de, Kadir başkanımız da hak ediyor."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Sancaktepe İstanbul Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title