Haberler

Kadir Topbaş'ın Kayınvalidesi Toprağa Verildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın vefat eden kayınvalidesi Saadet Eres'in cenazesi toprağa verildi.

Kasımpaşa Büyük Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına, Topbaş'ın yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen ile Eres'in yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Topbaş ile eşi Özleyiş Topbaş, törende taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazını İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran kıldırırken, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve iş adamı Erdoğan Demirören'in çelenk gönderdiği görüldü.

Saadet Eres'in cenazesi, kılınan namazın ardından Kulaksız Zindanarkası Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayınvalidesinin çok iyi bir insan olduğunu belirterek, "Bir süredir bir hastalıkla uğraşıyordu, takdiri ilahi onu kaybettik. Eşimi çok iyi yetiştirmiş bir insan, aynı güzellikleri biz de evlatlarımıza yansıtmaya çalışıyoruz. Güzel bir insandı, mekanı cennet olsun" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Selami Altınok Kadir Topbaş Kasımpaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title