Haberler

Kadir Tobbaş: 'İnovasyon Değişimin Öncüsüdür'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Tobbaş, inovasyon alanında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Türkiye İnovasyon Haftası sebebiyle İstanbul Kongre Merkezinde panel düzenlendi. İnovasyon programına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İnovasyon hakkında paylaşımlarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “İnovasyon değişimin öncüsüdür. Sürekli değişim ve gelişime ihtiyacımız var. Bunun sürdürülebilir olması gerekiyor. Ben değiştim demek yetmiyor. Devamlı yenilik yapmak inovatif düşünce ile ancak mümkündür. Yenilik istiyorsak inovatif düşünceyi geliştirmek zorundayız. Kendisini aşmak gerekiyor. Yeni yönetim modelleri üretmek gerekiyor. Klasik düşünce tarzınız artık geçerli değil. Yeni modeller bir başka modeli de görüp çalışmanız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Gençlerin inovasyon gelişmelerini yakından takip ettiğini vurgulayan Başkan Topbaş, “Çünkü onlar çok bilgiye erişebiliyorlar. Onların böyle bir fırsatı var. Onların inovatif düşünce tarzlarının bize bir takım ilham kaynağı olduğunu söyleyebiliriz. Biraz önce gezdiğimizde bunu gördük. Gençlerdeki heyecan, onlardaki algı yönetimi çok daha farklı olduğunu ortaya koydular” dedi.

Konuşmanın ardından TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a plaket takdim edildi. Ardından Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Başakşehir Living Lab), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) işbirliğiyle düzenlenen inovasyon yarışmasında dereceye girenler sahneye çıktı. İlköğretim, ortaöğretim ve üniversite olmak üzere 3 kategoride yarışan öğrenciler ödüllerini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’den aldılar.

Ortaöğretim ve Üniversite dallarında yarışmaya katılan ve ilk 10'a giren kişi/grup Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi'ndeki Kuluçka Alanından 1 yıl boyunca ücretsiz faydalanabilecekler. Tüm kazananlara ödülleri yanında; Başakşehir Living Lab T-Club üyeliği, Başakşehir Living Lab' ta projesini sergileme ve geliştirme şansı verilecek. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Büyükekşi Kadir Topbaş Başakşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title