Haberler

Kadir Kara, "Osmaniye'yi Bölgesel Yaşam Merkezi Yapacağız"

Güncelleme:

MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 30 Mart seçimleri öncesinde projelerini basın mensupları ile paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 30 Mart seçimleri öncesinde projelerini basın mensupları ile paylaştı. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı Başkan Kadir Kara'nın 5 yıllık görev süresi içerisinde Osmaniye için yaptığı hizmetleri anlatan tanıtım videosu ile başladı.
Daha sonra kürsüye gelen Başkan Kadir Kara, "Birlikte çok şeyi başardık. Şimdi yeni hayallerimiz var" dedi. Toplantıya katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Kara, yaptıklarını tek tek anlatma yerine bazı konulara dikkat çekmeyi tercih etti. Özellikle belediyenin mali yönü ile ilgili eleştirilere açıklık getirdi. Şu anda kanuni olarak Osmaniye Belediyesi'nin ödenmeyen hiçbir borcunun olmadığını dile getiren Başkan Kadir Kara, yaptıkları mali disiplin ile şu anda Osmaniye Belediyesi'nin Türkiye'de kredi limiti en yüksek olan ilk altı belediyeden birisi olduğunu söyledi.

KADİR KARA, "HİZMETİN ÖTESİNDE HAYALLERİMİZ VAR"

Daha sonra ise MHP Adayı Kadir Kara, 'Hizmetin Ötesinde Hayallerimiz Var' diyerek Bölgesel Yaşam Merkezi Olma yolunda Mutlu Şehir Osmaniye isimli yeni büyük projelerini açıkladı. Animasyon şeklinde yapılan sunum büyük beğeni topladı. Planlama ve özel imar uygulamaları ile Osmaniye'de büyük dönüşüm başlatacaklarını söyleyen Kadir Kara, ayrıca Osmaniye'de büyük altyapı seferberliğini başlatarak yeni yaşam alanları kazandıracaklarını ifade etti.

MHP Adayı Kadir Kara'nın diğer büyük projeleri ise şu şekilde: Karaçay Kenarına Tematik Park, Karaçay Rekreasyon Alanı Sportif, Oyun Alanı ve Parklar, Doğa Park Mesire Yeri, Mutlu Şehir Seyir Tepesi ve Teleferik, Kent Ormanı, Çarşı – Konut Projesi, Şehrül Emin-Selatin Camii, Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı, Eski Hal Alanının Yerine Osmaniye Ticaret Merkezi, Odun ve Kömürcüler Sitesinin Yerine Yeni Yaşam Alanları, Cumhuriyet Meydanı Genişletme ve Yeraltı Otopark Projesi, D- 400 Bulvarı Refüj Düzenlemesi, Karaoğlanoğlu Parkı Genişletme Projesi, Osmaniye Kültür ve Kongre Merkezi, Fıstıkçılar Çarşısı Kent Meydanı 2. Etap, Devlet Bahçeli Bulvarı Tamamen Açılacak Yeni Bulvarlar Kazandırılacak, Yeşilyurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Genişletilecek, Osmaniye Stratejik Araştırmalar Merkezi (OSAM), Proje Ofisi ile Hibeler Osmaniye'ye, Çorba Çeşmeleri ve Aşevleri, Osmaniye İş Geliştirme Merkezi (OİGEM), Engelsiz Osmaniye Bilgi Bankası, Ata Projesi, Bizim Çocuklarımız, Osmaniye Futbol ve Basketbolda Söz Sahibi Olacaktır, İçinden Tramvay Geçen Sokak

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title